Bıçak Sanatı - Forum

ARNAVUT ÇAKISI

ersenanahtar

  • ***
  • 1362
  • SİNAN ERŞEN
    • BIÇAKLARIMIZ...
  • Meslek: anahtar&bıçakçılık
  • Yer: bandırma/balıkesir
ARNAVUT ÇAKISI
« : 26 Şubat 2011, 14:34:31 »
Hasan abimin yaptığı arnavut çakısı.. :)
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...

tarpoon

  • ***
  • 4739
Ynt: ARNAVUT ÇAKISI
« Yanıtla #1 : 26 Şubat 2011, 17:46:02 »
hasan ustanın elıne sağlık  :) kullanılan çelık nedır .  bıraz yapım asamaları ıle ılgılı bılgıde olsa süper olacak.
sadece resimlerle kandıramazsın ;)
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

ersenanahtar

  • ***
  • 1362
  • SİNAN ERŞEN
    • BIÇAKLARIMIZ...
  • Meslek: anahtar&bıçakçılık
  • Yer: bandırma/balıkesir
Ynt: ARNAVUT ÇAKISI
« Yanıtla #2 : 26 Şubat 2011, 18:55:42 »
Haklısın Taner ustam bu çakıyı Hasan abi geçen sene başladı anca bitti ;) fotograf falan çekmek aklımıza gelmedi..
benim bıçaklar için kullandığım Bursa'dan aldığım çelik..

bundan sonrakileri çekiceğim inşallah  :)
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...

Ynt: ARNAVUT ÇAKISI
« Yanıtla #3 : 26 Şubat 2011, 20:56:09 »
Hasan Ustanın eline sağlık, sap boynuz mu?

ersenanahtar

  • ***
  • 1362
  • SİNAN ERŞEN
    • BIÇAKLARIMIZ...
  • Meslek: anahtar&bıçakçılık
  • Yer: bandırma/balıkesir
Ynt: ARNAVUT ÇAKISI
« Yanıtla #4 : 27 Şubat 2011, 12:04:06 »
evet ustam,manda boynuzunun ucu.
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...