Bıçak Sanatı - Forum

#14 -------------- Sefa Usta'nın eğesinden Bushcraft

DUMRU

• Hüseyin DUMRU 1982
  • 1025
    • www.bozkirgezgini.com
  • Meslek: Eczane teknisyeni
  • Yer: Konya/Bozkır
Ynt: #14 -------------- Sefa Usta'nın eğesinden Bushcraft
« Yanıtla #20 : 05 Ekim 2011, 08:04:43 »
Ertuğrul Ustam, eline sağlık. Görüntü itibari ile yahşi duruyor. Lakin bizim gibi amatörler için yapım aşamasını biraz daha detaylandırmanı rica edebilir miyim.
Yiğidin harman olduğu yerde doğmuşsam. Şu Uluçay'dan su içmişsem.. Namerdin sofrasına bağdaş kurup oturmam. Hüseyin DUMRU

bora atalay

• 1515
  • bora atalay 1969 5366888999
  • Meslek: esnaf
  • Yer: samsun
« Yanıtla #21 : 28 Kasım 2011, 17:37:11 »
ertuğrul bey ellerinize sağlık...
ben sitenin yeni üyelerinden birisiyim , ilgim var ancak bilgim olmadığı için yorum da yazamıyorum fakat bence bu gördüğüm en güzel bıçak  ....
hayran olmamak mümkün değil tebrik ederim saygılarımla

Ertarda

• *
  • 1033
  • Ertuğrul ARDA -1967
  • Meslek: İnşaat Müh.
  • Yer: Bornova-İzmir
« Yanıtla #22 : 28 Kasım 2011, 17:42:58 »
ertuğrul bey ellerinize sağlık...
ben sitenin yeni üyelerinden birisiyim , ilgim var ancak bilgim olmadığı için yorum da yazamıyorum fakat bence bu gördüğüm en güzel bıçak  ....
hayran olmamak mümkün değil tebrik ederim saygılarımla

Bora Bey, beğendiğinize sevindim. Bu yapımı en kolay bıçaklardan biri. Malzemesi bol (eski bir eğe buldun mu tamam), balçak imalatı yok. Eğenin diş desenlerini tamamen silmediğimiz için saatlerce zımparayla parlatma derdi yok. Başlangıç için harika bir proje. Bence bir süre daha forumda gezinip, özellikle teknik konuları okuduktan sonra hemen siz de bir tane yapmaya başlayın derim.
Be yourself, no matter what they say...........

Zor olduğu için cesaret edemediğimiz şeyler, aslında biz cesaret edemediğimiz için zordur..!