Bıçak Sanatı - Forum

5160 Bowie

Şaban Kurt

• 1206
  • Meslek: Kamu
  • Yer: Bilecik
5160 Bowie
« : 01 Temmuz 2022, 18:37:38 »
Merhabalar arayı soğutmadan bir paylaşım yapayım istedim taze biten bir çalışmayı sizlerle buluşturayım  :)

Çelik 5160
Toplam Boy 270 mm
Namlu 140 mm
Kalınlık 5.4 mm
Kabza Kompakt Laminat Yeşil Liner
6 mm Pivot Pimler

Gendarmerie Special Operation...

dela

• *
  • 2179
  • Mehmet UYSAL
  • Yer: Mahmudiye / Eskişehir
Ynt: 5160 Bowie
« Yanıtla #1 : 02 Temmuz 2022, 12:12:58 »
Eline sağlık Şaban Ustam.
Fayton yayları kullanılmaya başladı anlaşılan.

Şaban Kurt

• 1206
« Yanıtla #2 : 02 Temmuz 2022, 12:57:00 »
Eline sağlık Şaban Ustam.
Fayton yayları kullanılmaya başladı anlaşılan.
Teşekkür ederim ustam bayram yaklaşırken hali hazırda istekler varken değerlendirmek istedim sonuç beklediğimden de iyi sertlik olarak

orkunaydin350

• *
  • 1994
  • Orkun AYDIN
  • Meslek: Bilişim
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #3 : 04 Temmuz 2022, 09:35:03 »
Eline sağlık Şaban ustam. Bowie formuna çok benzetemesem de güzel ve estetik bıçak olmuş.

Zafer ÇELİKOĞLU

• 557
  • Meslek: Emekli
  • Yer: izmir / Buca
« Yanıtla #4 : 04 Temmuz 2022, 10:53:47 »
Emeklerinize sağlık,güzel olmuş,perdahı kaç kumda bitirdiniz?

MustafaV

• 793
  • Mustafa VAROL
  • Meslek: Muhasebeci
  • Yer: Konya
« Yanıtla #5 : 04 Temmuz 2022, 17:15:24 »
Şaban ustam mükemmel. İşin yoğunluğunda foruma girmeye anca fırsat buldum, iyi ki girmişim dedim görür görmez. Eline sağlık, çok beğendim ustam.

Beyazın asilliğiyle senin temiz çalışma birleşince çok güzel bir iş çıkmış ortaya. Limon yeşili (yoksa sarısı mı) lineer de beyazın asilliğini, sadeliğini bozmamış, çok güzel bir kompozisyon oluşturmuş ustam. :2up

Fotoğraflar beni yanıltmıyorsa bıçağın ucu biraz kazaya uğramış sanki? Öyleyse geçmiş olsun, ucuz yırtılmış diyeyim.
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur

Şaban Kurt

• 1206
« Yanıtla #6 : 04 Temmuz 2022, 23:53:13 »
Eline sağlık Şaban ustam. Bowie formuna çok benzetemesem de güzel ve estetik bıçak olmuş.
Teşekkür ederim Orkun ustam ortaya karışık bir çalışma oldu açıkçası  :)
Şaban ustam mükemmel. İşin yoğunluğunda foruma girmeye anca fırsat buldum, iyi ki girmişim dedim görür görmez. Eline sağlık, çok beğendim ustam.

Beyazın asilliğiyle senin temiz çalışma birleşince çok güzel bir iş çıkmış ortaya. Limon yeşili (yoksa sarısı mı) lineer de beyazın asilliğini, sadeliğini bozmamış, çok güzel bir kompozisyon oluşturmuş ustam. :2up

Fotoğraflar beni yanıltmıyorsa bıçağın ucu biraz kazaya uğramış sanki? Öyleyse geçmiş olsun, ucuz yırtılmış diyeyim.
Teşekkür ederim cok sağolun evet ucuna zımpara daldı eğe ile elden geldiği kadar düzeltmeye çalıştım belli belirsiz gözüküyor bazı fotoğraflarda cana gelmesin de Bıçak bir şekilde halledilir hocam  :)
Emeklerinize sağlık,güzel olmuş,perdahı kaç kumda bitirdiniz?
Teşekkür ederim sağolun perdahı 400 kumda bitirdim

Ersin erbil

• *
  • 48
  • Meslek: CNC isleme CMM ölçüm tezgahları
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #7 : 06 Temmuz 2022, 08:19:20 »
eline emeğine sağlık güzel olmuş şaban usta compakt laminant dediğin beyaz coryan mı çünkü daha önce beyaz yada krem compakt görmedim

Şaban Kurt

• 1206
« Yanıtla #8 : 06 Temmuz 2022, 20:51:18 »
eline emeğine sağlık güzel olmuş şaban usta compakt laminant dediğin beyaz coryan mı çünkü daha önce beyaz yada krem compakt görmedim
Teşekkür ederim Ersin abi evet kompakt piyasada beyazıda var hatta haki tarzında yeşili ilede çalışmıştım