Elinize sağlık Sefa ustam bıçağın yapısal sadeliği ve kabzada kullandığınız ağacın güzelliği birbiriyle tam bir uyum halinde Bu kadar sade bir yapıyı ince detaylarla bu kadar etkili kılmanıza hayran kalıyorum Kabza sonundaki ip için oluşturulmuş kısım esere bambaşka bir güzellik katmış.Kılıfın, ben burdayım yıllar geçtikçede güzelleşeceğim diyen bir havası var Buz kazmaları nokta atışı olmuş çok güzel anlamlı birer hediye olmuşlar
Sefa hocam ellerinize sağlık cok güzel olmuslar.Bıçak sade ve kusursuz ama buz kazmaları da çok harika bir göruntu veriyor iyi düşünmüşsünüz .
Ellerine sağlık Sefa Ustam, bıçak enfes olmuş. Ancak kazmaların ergonomisinde sıkıntı var gibi, kavranması rahat ettirmez gibi Seneler önceki minyatür furyası tekrar başlar mı ne dersin 😂
Hocam eline sağlık.Açıklamayı okumadan maskotları pterozor kafası sandım. Buz kazmasıymış.
Ustam eline sağlık Bıçak kendi başına sade ama kılıfta çok gösterişli. Anahtarlıklar çok hoşuma gitti aslında kendime bi çakmak çeliği yapabilirim böyle bi anahtarlık
Sefa hocam elinize, emeğinize sağlık. Bizim uğraşsak da zorla yapabileceğimiz şeyleri misafirinize hediye olarak, Anlık bir düşünceyle yapıvermek ancak sizin gibi bir ustanın yıllar süren birikimiyle olur sanırım. Gıptayla bakıyorum elinizden çıkan her esere hocam.Acaba Konya'dan gelen bir misafir de yabancı kategorisinde değerlendirilir mi sizin nezdinizde diye düşünmeden de edemedim şimdi. Bu buz kazmaları soda (ve bilumum benzeri) açmada da kullanılabilir sanırım. Direkt aklıma bu geldi görünce.
Elinize sağlık eli bol hocam. Gelen kimseyi boş göndermiyorsunuz.
Hocam elinize kolunuza.saglik çok teşekkür ederim kendi adıma