Yani Şamil hocam diyorsun ki "aynı açıya sahip bir bıçak yap kullan şaşır " Merak ettim gerçekten.
Evet aynen öyle. Gerçi bu tamamen zevk ve alışkanlık meselesi. Ben acayip rahat ettim. Ama sen acayip rahatsız olabilirsin. Tamamen muamma. Ama aynı formda bir tanede ben yapmayı planlıyorum. ama ancak kışa doğru. görücez bakalım neler olucak.
Mıknatıs, bıçağı mıknatıslar diye korkuyorum ama emin de değilim. Ancak vidalanacak neodimum mıknatıs arıyorsanız bunların havşalı deliği olanlarından bulmanızı öneririm. Vida başının çıkıntısı ile muhatap olmazsınız. 
Üstadım, Mıknatıs fikri bende de kuşku uyandırıyor neden bilmem rahat edemedim bir türlü. Başka bir alternatif geliyormu aklınıza nasıl sabitlicez düz ahşap zemine. Tabi düzenli olarak sökülüp temizlenip yağlanıcağınıda hesaba katmak lazım.
kesene bereket diyelim bukadar damascus bayağı bir emekle toplanır bir araya
allah sağlık versin daha coğunu toplayasın inşallah
Amiiiiiin. Evet hepimize nasip olur inşallah. Evet gerçekten emek ve baya bir paraya mal oldu. Birde gümrüğe takılan ve kaybolanları hesaplarsan hatırladıkça içim acıyo bazen. Ama kesinlikle değdiğini söyleyebilirim.