Bıçak Sanatı - Forum

Pukko

murat_can66

• **
  • 468
  • Meslek: özel güvenlik
  • Yer: ankara
Ynt: Pukko
« Yanıtla #20 : 07 Şubat 2021, 03:30:29 »
Eline iki elma al birinin kabuğunu soy diğerini doğal olarak güneşe burak hangisi daha önce bozuluyor bak bunuda böyle görmek lazım

Şaban Kurt

• 1206
  • Meslek: Kamu
  • Yer: Bilecik
« Yanıtla #21 : 07 Şubat 2021, 10:13:43 »
Kardeşim eline koluna sağlık mazeme 10 numara herşey çok güzel o geyik boynuzu olmuşmu içinin hos kısmını çıkarana kadar zımpara yapmışsın o hos kısım çürür oraya uygun boznuz yoksa takma bunu görüpte uyarmayan  ustalarımız neden yazmamış bunuda anlamış değilim bu yazıyı gine yazmayım dedim ama aynı yanlış  devam ediyor o yüzden yazdım kusura bakma kardeşim
Uyarınız için teşekkürler fakat şöyle bir örnek vereyim size
Geyik bounuzu doğada bulunuyor senelerce yerde kalıyor yine bir şey olmuyor herşeyi bir kenara bırakıp ahşapla geyik boynuzunu kıyaslarsak ahşabın geyik boynuzundan önce dağılması çürümeside çok normal seneler sonra dağılacaksada dağılsın kullanılmışlık hissi senelerin geçmişi bunları normal karşılamak lazım saygılar.
Sen doğada testereyle ikiye ayrılmış bir boynuzu gördünmü siyah yerler singerimsi    gözeneklidir o yüzden hem görselliği bozuyor hemde çürümeye daha yatkın  sen dersenki mal benim sen ne yorum yapıyorsun dersen yapmam yorum bunu bil
Eline iki elma al birinin kabuğunu soy diğerini doğal olarak güneşe burak hangisi daha önce bozuluyor bak bunuda böyle görmek lazım

Estağfurullah eldeki imkanlar dahilinde ortaya bişeyler çıkarıyoruz elimde boynuzun kalını kalmış
Onunla yaptım ister istemez inceltmek zorundayım kalın kalması imkansız
Görsel olarak iyi veya kötü durabilir kişiye göre degişir
Soyulmuş elmayla kabuklu elmadan bahsetmişsiniz ondada hem fikiriz
Fakat benim anlam veremediğim bu bir bıçak 24 saat güneş yemeyecek
Herşeyi bir kenara bırakın herşeyin bir ömrü var suyla sabunla teması olacak zaman içerisinde zaten tepkimeye girecek vs yani eldeki imkanlar buydu böyle olması gerekiyordu böyle oldu herkes daha iyisi olsun ister fakat imkanları kısıtlıdır vs vs.

Size tavsiyem yorum yaparken neden böyle olduğunu sorugulayın sorgulayın ki
İnsanlar  eldeki imkanları olupta yapmıyormuş gibi algılanmasın saygılar.
« Son Düzenleme: 07 Şubat 2021, 10:16:59 Gönderen: Şaban Kurt »
Gendarmerie Special Operation...

mhmmd

• **
  • 113
  • Meslek: inşaat mühendisi
  • Yer: denizli (i) , akşehir (m)
« Yanıtla #22 : 07 Şubat 2021, 17:21:33 »
Ellerine saglik saban hocam kabzesine, namlusuna hepsine bayildim. Kabze formunun ele cuk oturduguna eminim. Boynuz azicik golge dusurmus gibi, sungerimsi yapinin uzerinden hafif japon yapistiricisiyla dolgu yapip gozenekler doldurulup hafif bi zimpara, deme tadina artik. Evladiyelik olur eminim.

Şaban Kurt

• 1206
  • Meslek: Kamu
  • Yer: Bilecik
« Yanıtla #23 : 08 Şubat 2021, 20:59:06 »
Ellerine saglik saban hocam kabzesine, namlusuna hepsine bayildim. Kabze formunun ele cuk oturduguna eminim. Boynuz azicik golge dusurmus gibi, sungerimsi yapinin uzerinden hafif japon yapistiricisiyla dolgu yapip gozenekler doldurulup hafif bi zimpara, deme tadina artik. Evladiyelik olur eminim.
Sağolun hocam teşekkürler yeni sayılmamakla birlikte eski
Çalışma sayılır sahibinde şuan tabiki yapılabilir neden olmasın maksat korumaksa boynuzu güzel olur elbette.
Gendarmerie Special Operation...