Bıçak Sanatı - Forum

Martini Pukko

Şaban Kurt

• 1206
  • Meslek: Kamu
  • Yer: Bilecik
Martini Pukko
« : 08 Aralık 2020, 17:08:37 »
Merhabalar farklı formda bir pukkonun daha sonuna geldim genellikle tarz olarak martini pukkolara benziyor tek fark namlunun biraz eni geniş bol bol fotoğraf paylaşıyorum saygılar :)

Çelik N690
Kalınlık 4.2 mm
Toplam Boy 255 mm
Kabza Pirinç Balçak Kök Zeytin Kompak Laminat
Kın Kök Zeytin Vaketa Deri

Gendarmerie Special Operation...

dela

• *
  • 2179
  • Mehmet UYSAL
  • Yer: Mahmudiye / Eskişehir
Ynt: Martini Pukko
« Yanıtla #1 : 08 Aralık 2020, 17:23:00 »
Hay maşaallah.
Yine temiz bir iş.  :2up

coktar

• 381
  • Meslek: Yönetici
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2 : 08 Aralık 2020, 17:32:18 »
Çok güzel olmuş ustam elinize sağlık. Nacizane görüşüm bir yerde mutlaka logonuz olmalı. (mümkünse çelik üzerinde)

Selamlar
instagram: @hevesadami

Muhammet Acar

• **
  • 397
  • Meslek: ...
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3 : 08 Aralık 2020, 19:26:57 »
Eline sağlık ustam, kusursuz olmuş. Yalnız kılıfın altındaki kıvrıma pek ısınamadım. Sanki düz olsa daha güzel olurdu. Şahsi düşüncem   ;)
'' Gayret bizden, tevfik Allah'tan. ''
'' Nasıl yaşarsanız, öyle ölürsünüz. Nasıl ölürseniz, öyle dirilirsiniz. ''

Şaban Kurt

• 1206
  • Meslek: Kamu
  • Yer: Bilecik
« Yanıtla #4 : 08 Aralık 2020, 21:33:26 »
Hay maşaallah.
Yine temiz bir iş.  :2up
Sağol ustam teşekkür ederim
Çok güzel olmuş ustam elinize sağlık. Nacizane görüşüm bir yerde mutlaka logonuz olmalı. (mümkünse çelik üzerinde)

Selamlar
Aleyküm selam ustam teşekkür ederim Çelik üzerinde yok ama kemer aparatının bağlı olduğu yerin altında mevcut oraya logoyu yapmamın sebebi tamamen unutkanlık normalde ön yüze yapacaktım fakat unuttum aklımdan bir an çıktı aslında alışkın değilim diyelim bu yüzden unuttum son dakika nereye koyabilirim derken mecbur oraya yapmak zorunda kaldım ders oldu açıkçası bundan sonra unutmam ama  :)
Eline sağlık ustam, kusursuz olmuş. Yalnız kılıfın altındaki kıvrıma pek ısınamadım. Sanki düz olsa daha güzel olurdu. Şahsi düşüncem   ;)
Teşekkür ederim sağolun hocam  namlu şeklinde diğer bıçaklarda denemiştim hoşuma gitmedi normal bırakmak küt duracagı için böyle olsun kıvrımlı olsun istedim bi sebebi yok öylede olabilir tabi
Gendarmerie Special Operation...