Öncelikle Sefa Ustaya, yorum yapan tüm ustalara ve arkadaşlarıma teşekkürederim daha iyileri sizlerin olsun.
Köpekbalığı yorumuna kesinlikle katılıyorum. Muhteşem bir çalışma olmuş . Vahşi bir havası var ve çok hoşuma gitti. Kukri olarak bakarsak kesinlikle kişiye özel fantastik bir kukri olmuş. Hangi sıfatla bakarsanız bakın tasarım gerçekten vahşi
Sefa ustam kukrinin tasarımına sahip olduğu gibi aslında profilin isim babasıdırda aynı zamanda köpekbalığı ismini ilk zikreden kendisidir. Çok uzun zaman oldu fakat hatırlayanlar mutlaka vardır.
http://www.bicaksanati.com/forum/firindan-yeni-cikti-(eserlerimiz-galerisi)/kukri-214/Bizede ustamızın işaret ettiği ismi kullanmak yakışırdı diye düşünüyorum.
birde ele alıp kullanınca sonuç tatminkarsa eklicek birşey kalmıyor.
Kukriyi elinize alıp şöyle sıkı sıkı kavradığınızda nefes alışlarınız bile değişiyor vurmak vurmak bidaha vurmak (tabi kıyamıyorsunuz)geliyor içinizden psikopatça değil ama müthiş bir güven hissi uyandırıyor (Bu güven hissi konusunu biraz açmak istedim Ben köyde büyüdüm malum köy yerlerinde orak, tahra, nacak vs. sıkça kullanılır bazen elinizdeki aleti bir yere vurduğunuzda darbe sonucu elinizde dönecekmiş yada vurduğunuz yerden sekecekmiş gibi bir his uyandırırya işte ozaman aklınız hep elinizdeki alettedir) bu kukride asla böyle bir his uyanmadı ve hatta kukri elimin bir uzantısı gibi kabzanın ergonomisi tam bana göre yani tam benim ölçülerime göre oldu seviyorum onu.
Güle güle kullan hatta otur seyret.

Aslında ben bunu dağda bayırda avda balıkta bütün ağır işlerimde kullanmak niyetindeydim ama şimdi sadece silip okşayıp sevip seyrediyorum yani çok haklısın.
Serdar bey elinize emeğinize sağlık. Kabze malzemesi olan pamela çok güzel duruyor. Cila yada başka tür paraltıcı kullanarak parlatmayı düşündünüzmü?
Hayır düşünmedim bunun birkaç nedeni var ama en önemlisi kabzaya dokunduğumda ahşabı hissetmek istediğim için japonların ahşap küvetlere uyguladığı doğal bir koruyucu sürdüm oda sadece tek kat.
sapelli müthiş yakışmış
Teşekkürederim Taner Pamela Sapellı için sen listemdesin adapazarına bi geldiğimde uğruycam yanına Pamela Sapellı de stok sağlam