Bıçak Sanatı - Forum

Puro Makası

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
Ynt: Puro Makası
« Yanıtla #20 : 26 Haziran 2019, 09:38:25 »
Eline sağlık ustam.  :2up

Namlunun bitirilişi çok güzel görünüyor ama çok detay veren fotoğraf yok. Taşlamasından dolayı kullanıcının bunun bilenmesi için ilgisiz birine güvenmemesi, en azından senin tavsiyene harfiyen uyması gerekli.

Ahşap çok güzel. Metalle uyumu da yine öyle güzel.

İmzanın yeri de çok güzel ve sahibini olsun onun karşısında duranı olsun kendine baktıracak şekilde dikkat çekecek..

Kılıftan çekme çentiği baştan planda yokmuş ama kılıf yapımından sonra ortaya çıkmış gibi hissediyorum.
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

« Yanıtla #21 : 27 Haziran 2019, 23:58:28 »
Eline sağlık ustam.  :2up

Namlunun bitirilişi çok güzel görünüyor ama çok detay veren fotoğraf yok. Taşlamasından dolayı kullanıcının bunun bilenmesi için ilgisiz birine güvenmemesi, en azından senin tavsiyene harfiyen uyması gerekli.

Ahşap çok güzel. Metalle uyumu da yine öyle güzel.

İmzanın yeri de çok güzel ve sahibini olsun onun karşısında duranı olsun kendine baktıracak şekilde dikkat çekecek..

Kılıftan çekme çentiği baştan planda yokmuş ama kılıf yapımından sonra ortaya çıkmış gibi hissediyorum.

Sağolasın Eylem,
valla bu makası bileme işi başka bir iş harbiden, sanıyorum bileme için yine bana gelecektir  ;)
Kılıftan çekme çentiği için de tastamam dediğin gibi bir durum oldu, tüm iş bittikten sonra yaptım  ;)

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #22 : 28 Haziran 2019, 00:48:46 »
Ben de bir puro çakısı prototipi yapmıştım ama aradan o kadar zaman geçti ki işi nasıl planladım sorsan söyleyemem. Uğraşıp beni tökezleten kısımları önce hatırlayıp sonra çözüp asıl çakıyı yapmam gerek. :(
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben