Bıçak Sanatı - Forum

Şefin mutfağı

yunus_cbn

• 1147
  • Yer: Manisa
Ynt: Şefin mutfağı
« Yanıtla #20 : 27 Aralık 2018, 00:19:21 »
Eline sağlık kardeşim .

Teşekkür ederim abi senin 4116 bunlar son parçaları 🙂
Beni bu guzel havalar mahvetti

yunus_cbn

• 1147
« Yanıtla #21 : 27 Aralık 2018, 00:19:57 »
Cevabınızdan çok müteşekkirim gerçekten. Zahmet edip yazmışsınız. Söyledikleriniz aslında benim tahmin ettiğim sonuçlardı. Yazdıklarınız benim için onay niteliğinde oldu. Bu çelikle çalışma konusundaki kararsızlığım gitti. Bende Böhlere yollamayı düşünüyorum. Sorduğum şubelerde sıfıraltı işlemi yapıyorlarmış. Tekrar teşekkür ederim. Saygılarımla...

Rica ederim yardımcı olabiodgime sevindim

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
« Yanıtla #22 : 27 Aralık 2018, 00:52:22 »
Eline sağlık abi. :2up
Kullanmayı düşünen arkadaşlara tavsiyemdir bizim mutfaktaki 4110 ve 4116larda bol bol kullanılıyor ayda bir bileme seramonisi yapıyoruz. :D
Gerçi bileme yapa yapa ağız kalınlaştı ilk performansı almam için tekrar bantta geçip ağzı inceltmem gerek.
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

yunus_cbn

• 1147
« Yanıtla #23 : 04 Ocak 2019, 02:04:36 »
Eline sağlık abi. :2up
Kullanmayı düşünen arkadaşlara tavsiyemdir bizim mutfaktaki 4110 ve 4116larda bol bol kullanılıyor ayda bir bileme seramonisi yapıyoruz. :D
Gerçi bileme yapa yapa ağız kalınlaştı ilk performansı almam için tekrar bantta geçip ağzı inceltmem gerek.

Teşekkür ederim Osman ustam begenmene sevindim
 :) Eger kabzalari feda edelim dersen ben inceltme yani tekrar taşlama konusunda yardımcı olabilirim. Kesinlikle haklısın agzi jalinlasan bir bıçak isterse m390 olsun kesmede sorun çıkartıyor :)