Bıçak Sanatı - Forum

KUZEYLİ AVCI II

Kadri Engin

• 138
  • http://www.kadriengin.com/
    • http://www.kadriengin.com/
  • Meslek: Bilgisayar programcısı ( Kısaca Bilgisayarcı :) )
  • Yer: Edirne
Ynt: KUZEYLİ AVCI II
« Yanıtla #20 : 04 Kasım 2018, 11:01:06 »
Eline sağlık abi bu sefer kılıf formun da değişmiş bushcraft kılıfına dönmüş güzel olmuş  :)
Bismillah her hayrın başıdır

Abdullah BAYRAM

• 344
  • Meslek: Elektrik Teknisyeni
  • Yer: Konya
« Yanıtla #21 : 04 Kasım 2018, 14:53:12 »
Abi ellerine sağlık yine çok güzel bir çalışma olmuş. Bıçağın kılıfına "bayıldım" diyebilirim. :) Ayrıca sapta ki desenler çok hoş, kullanılan ahşap ceviz mi?

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece
« Yanıtla #22 : 05 Kasım 2018, 00:14:39 »
formu şahane olmuş.

Teşekkür ederim, beğenmenize sevindim.

Çok güzel olmuş. Elinize sağlık

Teşekkür ederim.

Ustam cok guzel ve muhtesem bir işçilik olmus eline emeyine saglik senin gizli sapli bicaklarda bi harika oluyor ustam allah kolaylik versin

Sağ olasın Vuqar kardeşim.

Eline sağlık abi bu sefer kılıf formun da değişmiş bushcraft kılıfına dönmüş güzel olmuş  :)

Teşekkür ederim, bu diğer bıçaklarıma nazaran daha dar olunca bu şekilde oldu kılıf  ;)

Abi ellerine sağlık yine çok güzel bir çalışma olmuş. Bıçağın kılıfına "bayıldım" diyebilirim. :) Ayrıca sapta ki desenler çok hoş, kullanılan ahşap ceviz mi?

Teşekkür ederim Abdullah kardeşim, KARBONDAN başka çelik, CEVİZDEN başka da ahşap tanımam  :D :D :D

Abdullah BAYRAM

• 344
  • Meslek: Elektrik Teknisyeni
  • Yer: Konya
« Yanıtla #23 : 05 Kasım 2018, 01:56:25 »

Teşekkür ederim Abdullah kardeşim, KARBONDAN başka çelik, CEVİZDEN başka da ahşap tanımam  :D :D :D

Bu oldukça açıklayıcı oldu abi. :) EyvAllah