Bıçak Sanatı - Forum

Kaplanlar

yunus_cbn

• 1147
  • Yer: Manisa
Ynt: Kaplanlar
« Yanıtla #20 : 16 Mayıs 2018, 20:50:04 »
Klasik modele bayıldım. Çok temiz, çok güzel olmuş.
Diğer "asortik" olan bana çok hitap etmediği için birşey diyemiyorum fakat eminim o tarz sevenler için çok beğenilen bir bıçak olmuştur.
Klasik modelin çizimi yada tam tepeden dik açıyla çekilmiş bir fotoğrafı varsa paylaşabilir misiniz sakıncası yoksa? Sizinki kadar temiz bir işçilik olmasa da kesin güzel bir sonuç çıkar diye umduğum bir model, o sebeple ben de yapmak istedim. :)

Teşekkür ederim ustam bizim “asortik”kaplanın hedef kitlesi farklı diger bicagin hedef kitlesi farklı. Bana soracak olursan ben her zaman en sade ve düz olanını tercih ederim :)

Yunus ustam elinize sağlık çok güzeller ama bende klasik model diyorum  :)

Teşekkür ederim Murat ustam bende klasik modeli tercih ederimde bazen değişik birşeyler görmek istiyor gençler :)
Beni bu guzel havalar mahvetti

yunus_cbn

• 1147
« Yanıtla #21 : 16 Mayıs 2018, 22:26:07 »
Eline sağlık Yunus ustam fotoğraflar yakıyor pırıl pırıl hepsi :) kabza renkleri de çok hoş yalnız ay yıldızlı pimi ben olsam yıldız avuç içine bakacak şekilde koyardım   bu şekilde bıçağı tuttuğumu düşününce bana ters kaldı gibime geldi  ;D

Figürlü pimi nereden temin ettin yoksa kendin mi imal ettin?

Ben bayrağın ay-yıldızını hep yukarı getiririm kişisel tercih diyelim :) pimleri ben bol miktarda almıştım vakti zamanında cok fazla kullanmam arada bir böyle coşarsam isteyen olursa. Ama şu an imalatçısından alamazsınız mehmetmarangoz da satışta bildiğim kadarıyla.

yunus_cbn

• 1147
« Yanıtla #22 : 16 Mayıs 2018, 22:27:20 »
Klasik modele bayıldım. Çok temiz, çok güzel olmuş.
Diğer "asortik" olan bana çok hitap etmediği için birşey diyemiyorum fakat eminim o tarz sevenler için çok beğenilen bir bıçak olmuştur.
Klasik modelin çizimi yada tam tepeden dik açıyla çekilmiş bir fotoğrafı varsa paylaşabilir misiniz sakıncası yoksa? Sizinki kadar temiz bir işçilik olmasa da kesin güzel bir sonuç çıkar diye umduğum bir model, o sebeple ben de yapmak istedim. :)

Teşekkür ederim Güzel yorumlarınız icin Orkun bey. Ozel mesaj kutunuza bakınız

yunus_cbn

• 1147
« Yanıtla #23 : 16 Mayıs 2018, 22:31:23 »

Ellerine , emeklerine sağlık Yunus kardeşim. Ahşabın desenleri çok güzel, ikinci modelini de çok beğendim  :2up 1. modelin benim zevkime hitap etmiyor o sebeple bir şey diyemiyorum  ;)

😀😀 teşekkür ederim üstadım beğenmenize sevindim her model bulunsun katalogumuzda abi  😀

yunus_cbn

• 1147
« Yanıtla #24 : 16 Mayıs 2018, 22:36:24 »
Bunlar Türkiye kaplanı Türkiyeee !!!  :D bu bıçaklar olay yaratır,detaycı bir insan olarak farklı ve özgün tasarımları seviyorum,tamda öyle bıçaklar,eline sağlık abicim   :2up

Teşekkür ederim okan kardeşim utandım şimdi 😊 nerelerdeydin sen kac zamandır özlettin kendini, hosgeldin 🙂

Ellerinize sağlık müthiş bıçaklar.. Yalnız fotoğraf çekimi de bıçaklarla yarışır 8) Birde kişisel olarak, tırtıklı olan hariç geri kalan bütün bıçakların namluları gayet tehtitkar duruyor ve cesur duruyor. Enazından bana öyle geldi. Gözüm şenlendi,  teşekkür ederim. İyigünlerde eskisinler..

Teşekkür ederim güzel yorumlarınız icin  Levent bey, açıkcası ben namluları mümkün olduğu kadar uysal yaptığımı düşünüyordum, demek ki yeni bir ayar vermem gerekecek 😀😀

« Yanıtla #25 : 17 Mayıs 2018, 22:44:00 »
Her ikisi de temiz olmuş ama ben tarz olarak ikinciyi daha çok beğendim. Çok güzel bir iş olmuş, fotoğraflar ayrıca takdire şayan. Ellerin dert görmesin.

yunus_cbn

• 1147
« Yanıtla #26 : 18 Mayıs 2018, 03:19:05 »
Beğenmenize sevindim hocam, teşekkür ederim 😊 fotoğrafları elimden geldiğince detaylı çekmeye çalıştım  :)

Aytunç Ayper(itunch)

• 351
  • itunch
  • Meslek: Elektrik-Elektronik & Mekanik Kalibrasyon ve Ölçüm.
« Yanıtla #27 : 21 Mayıs 2018, 10:27:44 »
Eline sağlık ikiside birbirinden güzel ve çok temiz fakat benimde gönlüm 2. de.
Aytunç Ayper (itunch)

yunus_cbn

• 1147
« Yanıtla #28 : 21 Mayıs 2018, 21:03:29 »
Teşekkür ederim Aytunc ustam beğenmenize sevindim  :) o seriye devam edeyim diyorum bende bu kez sleipnerla

Ersin Özdemir

• 2462
  • Meslek: ( Makine teknikeri )
  • Yer: Viyana-İstabul- Edirne
« Yanıtla #29 : 21 Mayıs 2018, 22:44:22 »
Çok güzel olmuş
Elinize sağlık

yunus_cbn

• 1147
« Yanıtla #30 : 22 Mayıs 2018, 01:59:58 »
Teşekkür ederim Ersin bey beğenmenize sevindim  :)