Elinize sağlık Cemre bey, kabza renkleri çok güzel olmuş. Renklendirici olarak ne kullandınız?
Cemre bey, siteyi inceledim. Gayet açıklayıcı ve düzgün bir site. Merak ettiğim bir konu daha var. 1 kabza için ne kadar malzeme harcadınız?
Elinize sağlık bu petekler bıçağa çok ayrı bir hava katıyor petekleri nereden temin ettiniz acaba. Alüminyum folyodan falan kendimiz yapabilir miyiz ki
Alıntı yapılan: Temur.akin - 16 Mayıs 2018, 09:25:05Cemre bey, siteyi inceledim. Gayet açıklayıcı ve düzgün bir site. Merak ettiğim bir konu daha var. 1 kabza için ne kadar malzeme harcadınız?Tabi dökümü yapacağınız kabın ölçülerne de bağlı ama aşağı yukarı ortalama 120-130ml civarı toplam (epoksi+sertleştirici) malzeme gidiyor diyebilirim 1 kabza için[/quoteTeşekkür ederim. İyi çalışmalar diliyorum.
Çok güzel işçilik ve güzel bıçak. Kişisel olarak bu bal peteği sapları sevmiyorum ancak, bugüne kadar gördüğüm en güzel bal peteği sap bu oldu, kimbilir belki önceki gördüklerimiz de böyle olsa severmiydik .Ellerine kollarına sağlık ( bu arada, alüminyum petek arayan arkadaşlar buraya baksalar iyi olur https://www.kompozit.net/?kategori-34-aluminyum-balpetegi-paneller )