Emre'nin yorumu beni bağlamıyor , ben kendi yaptığım için konuştum, ayrıca benim güldüğüm konu bu kadar emin konuşman açı konusunda ; " 1.5 mm ağız bırakıp üstüne de 30 derece üstü ağızlar AÇIYORLAR" Kaç tanesini gördün hala da konuşuyorsun, bu işler klavye başından atmaya benzemiyor o kadar basitse yap görelim
İşin püf noktası su vermede dediğimi atlamışsın
Ha bu videodan sonrakileri 1 mm de bırakıp ikinci ağızı açmıştım 
Soytürk dünyada sadece sen yoksun makasla bu işi yapan biraz dışarı bak adamlar youtubeda bin tane video çekmiş her noktasını tek tek anlatmış "gizli çok özel karbon çeliği" deyip saklamadan

Yorumumda ne demişim bir daha oku "yapıyorlar " Anlayacağın youtube,yabancı forumlar,facebook böyle adamlarla dolu.
0.4mm ağızın üstüne 25derecelik ikinci ağzı açan Türk ustalarımızda var ama makas değil nam-ı değer süper çelik M390 S90v vs. kullanıyorlar.
Benimle ilgili söylediklerine gelince kiminde yetenek vardır ama imkanı yoktur yapamaz, kimde de imkan vardır yetenek yoktur yine yapamaz. 
Bakıyorum da yakından takip ediyorsun beni, bir tane özel karbon çeliğim oldu ve bundan rahatsızlık duymuyorum onu senin gibiler için ifşa etmiyorum oda bana kalsın

Bahsettiğin süper çelikler zaten bu işler için yapılmış çelikler kesmezse abes olur

Marifet kimsenin beğenmediği , burun kıvırdığı çeliğe o işleri yaptırmak, oda senin gibilere nasip olmaz zaten

Haklısın kendim bıçak yaptım diye ağzını başkasına açtırmak, suyunu başkasını verdirmek ( Hemde karbon çeliği

) apayrı bir yetenek işidir