teşekkür ediyorum ustam,
kullandığım çelikler 55cr3, 1060 ve testere çeliğiydi, her harfine kadar haklısınız, yaz sezonunda bıçaklara ara verdim, o arada 4 farklı proje ile uğraştım, 3ü tamamlandı, biri yarım, ve o sayfa kapanmak zorunda kaldı, yani hobilerimden birisi eksildi ustam, şu an özendiğim ve el yordamıyla uğraştığım bıçak avatarımda olan bıçak, kılıfını da kendim dikmeye çalıştım ustam, profil hazır, perdah yapıldı, su vermek kaldı, ama kömür yerine elektrikli fırın planım var, derecesini görerek ısıtmak istiyorum, bir kaç gündür geniş bant zımpara ve pimleri işleyebileceğim bir düzenek kurmayı planlıyorum, bu gün kafamda şekillendi, ikisini birleştirebilirsem tadından yenmez, aceleci davrandığımı tamam dediğimde ben de fark ediyorum ustam, şu kadarını diyeyim ustam, kabzaya lineer yaptım, işin özenini siz düşünün,

o projeyi kendime referans olarak görüyorum, hakkını verebilirsem, aynı sırayı izleyip sıradaki profilde uygulayabilirim sanırım, daha doğrusu uygulamak zorundayım,sonrasında paslanmaz çelik ile çalışıp hazırlayacağım, suyunu verecek bıçakçı bile buldum

kısa bir süre sonra avatardaki bıçağımı tamamlamayı planlıyorum, allahın izniyle, desteğiniz için teşekkür ederim ustam. saygı ve selamlar.