bir usta değil çırak olarak izlenimlerimi paylasmam gerekirse baştaki bıçak harika görünüyor.ikincisi biraz özentisiz olmuş.ayrıca pirinç yada paslanmaz pim kullansaydınız daha güzel görünürmüş.Başlangıç için başarılı denemeler.
kastım sondaki delikli olan idi.ilk ikisi gayet iyi.kabze işciliği güzel.pirinç pim vs ulaşma sorununuzmu var?
Öncelikle elinize sağlıkBıçaklar genel olarak güzel. Karartma olan gayet hoş.Ancak meneviş işi olmamış çünkü yer yer menevişrengi görüyorum o da kısa alanda renk değiştirmiş.Görenlerin yakmışsın demesi çok normal.Meneviş rengi verdiğiniz zaman her tarafın eşit renkteolmasına dikkat edin. Bunun içinde ateşte her tarafı eşit ve hızlıca gezdirmelisiniz. İstediğiniz rengi aldığıanca ocaktan çekmelisiniz. Bahsettiğim sıcaklık tam olarak271 derece birkaç derece yukarı çıkarsanız ısıl işlem dahilhepsi yalan olur. Bir de meneviş işini kabzayı takmadanönce yapın ve sap dahil heryere uygulayın. Yalnız ağıza dikkat, ince olduğu için çabuk ve çok ısınır, suyu kaçar.Fazla uzattım herhalde kolay gelsin.
Taşlama hattı belirgin olsun diyorsanız zimparalama düz bir yere sabitleyip öyle yapmalısınız.