Alıntı yapılan: mehmetucarcan - 22 Kasım 2016, 15:05:11Bıçak nefis, elinize sağlık. Ama ben gibi çok logo, yazı sevmeyen kullanıcılar için yazıyı sırta daha ufak bir şekilde yazmayı düşünür müydünüz? Bence bıçağı gölgeliyor bu tip büyük logo ve yazılar.Ben de aynı fikirdeyim.
Bıçak nefis, elinize sağlık. Ama ben gibi çok logo, yazı sevmeyen kullanıcılar için yazıyı sırta daha ufak bir şekilde yazmayı düşünür müydünüz? Bence bıçağı gölgeliyor bu tip büyük logo ve yazılar.
Çok güzel olmuş elinize sağlık.
Bıçak şahane, elinize sağlık.Damgada ise bazı hususlar var.1. Fazla geniş alanda, fazla görünür olmuş. Yazı belki %40-50 bile küçülse olurmuş. Bence yazı tipi de eğik (yani italik) olmazsa iyi olur.2. Lazerin buharlaştırdığı metalin damganın çevresinde bulanık, koyu bir alan oluşturduğunu görüyorum. Lazerin konfigürasyonunda alternatifler denemekte fayda var. Lazerden sonra temizlik de önemli. Bendeki markalamayı yapan usta ne olduğunu hatırlamadığım bir sprey kullanmıştı diye hatırlıyorum ancak ayrıntısını bilmiyorum.Kendi lazer maceramın fotoğraflarını paylaşayım. İlk üçü lazerden çıktıktan sonraki, temizlik öncesi hal. Sonuncu da iyi kötü son hali görmeye yardımcı olacaktır. Aslında benim yazılar da biraz daha küçültülebilirmiş.
Çok temiz ve net işçilik, kusursuz. Elinize sağlık.
Çok güzel bir çalışma olmuş ama sökülüp takılablir bir çalışma olsaymış daha iyi olurmuş Ellerine kollarına sağlık.
işçiliğe hayran kalmamak elde değil
Çok güzel bir bıçak olmuş. Ellerinize sağlık.
Alıntı yapılan: Salim Türk - 22 Kasım 2016, 21:31:41Çok güzel bir çalışma olmuş ama sökülüp takılablir bir çalışma olsaymış daha iyi olurmuş Ellerine kollarına sağlık.Salim abi sökülüp takılma konusunu Metin ustamda soyledi onu bundan sonrakilerde yapacağım inşallah
Alıntı yapılan: bekir polat - 23 Kasım 2016, 15:15:02Alıntı yapılan: Salim Türk - 22 Kasım 2016, 21:31:41Çok güzel bir çalışma olmuş ama sökülüp takılablir bir çalışma olsaymış daha iyi olurmuş Ellerine kollarına sağlık.Salim abi sökülüp takılma konusunu Metin ustamda soyledi onu bundan sonrakilerde yapacağım inşallahGüzel haber Merakla bekliyorum yeni çalışmaları.
her biri birer sanat eseri Ellerine sağlık
Elinize Sağlık Bekir bey çok güzel bir çakı olmuş
Harika olmuş. Elinize sağlık.
Çok güzel çakılar usta, forumda böyle güzel modeller gördükçe seviniyorum.Çalışmalarınızın artarak devamını dilerim.