Bıçak Sanatı - Forum

Deri temini.

tolgailgim

• *
  • 4
  • Meslek: Boş
  • Yer: İZMİR
Deri temini.
« : 31 Ağustos 2015, 20:50:52 »
Merhaba  balta ve bıçaklarım için kılıf hazırlamak istiyorum. İzmir'de kalın ve sert derileri nerelerden bulabilirim  ? Yada dikimini yaptırabileceğim yer varmıdır ?

Mâhir

• 422
  • Mahir Selim KESKİN
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: İstanbul/Beykoz
Ynt: Deri temini.
« Yanıtla #1 : 31 Ağustos 2015, 23:18:05 »
http://www.handandleathercraft.com/
Bu adresten temin edebilirsiniz. Merkezi İzmir'de diye biliyorum.
Mahir Selim KESKİN

Mturkaydin

• 80
  • Rotası olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez.
  • Meslek: Satış pazarlama
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2 : 18 Eylül 2015, 00:37:43 »
Merhaba

Sepiciler'den 2 mm vaketa aldım, çok da memnun kaldım. Ancak forumda gördüğüm kadarıyla bir de Ankara'da Gürcan ticaret varmış. Internetten sipariş yok sanırsam, ya da ben Web sitesini bulamadım. Gürcan ticaretten sadece Ankara'ya gittiğimizde mi deri temin edebiliriz? Alış veriş yapan var ise bana yol gösterebilir mi?
Teşekkürler
Mehmet Türkaydın-1975-istanbul

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
« Yanıtla #3 : 18 Eylül 2015, 01:21:06 »
 Gürcan Ticareti arayarak alışveriş yapanlar oldu diye hatırlıyorum.
Gürcan Ticaretin yetkilisi: Oğuz Tekin Gürcan
Gürcan Ticaretin açık adresi ve telefonu: Güven Çarşısı No: 33-35 Samanpazarı / Ankara Tel: +90 (312) 311 36 08
« Son Düzenleme: 18 Eylül 2015, 01:27:12 Gönderen: Osman Kurt »
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

Mturkaydin

• 80
  • Rotası olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez.
  • Meslek: Satış pazarlama
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #4 : 18 Eylül 2015, 01:36:39 »
teşekkürler Osman. ben de irtibata geçeyim o zaman :)
Mehmet Türkaydın-1975-istanbul

Handandleathercraft

• **
  • 63
  • Deri ve deriden el ile yapılan herşey
    • HAND & LEATHER CRAFT
  • Meslek: Deri ve deri el işleme aletleri
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #5 : 26 Eylül 2015, 18:28:35 »
her türlü deri temini için yardımcı olabilirim.
tabakhanemiz İzmir Torbalı'da.
her zaman bekleriz.  ayrıca bitkisel tabaklanmış deri üretimimizde var.
internet üzerinden alışveriş yapmak isterseniz;
www.elvederisanatlari.com
Vaketa derilerimiz SEPİCİLER firmasının ürünleridir. satışını yaptığımız bütün el aleti, boya ve craft ürünlerimiz orjinal TANDY LEATHER FACTORY ürünleri olup Amerika'dan ithal edilmektedir. Deriden çeşitli ürünler yaratmak için kullanılan yüzlerce çeşit el aletleri, boyalar, deriler ve daha bir çok ürünü sayfamızda bulabilirsiniz.  Bunun yanında çeşitli egzotik derileri de sipairş üzerine getirebiliriz.

rhakanaydın

• *
  • 2
  • Meslek: Acil Tıp Teknisyeni
  • Yer: Tekirdağ Ćorlu
« Yanıtla #6 : 21 Mart 2016, 22:52:40 »
Tekirdağ  Corludayim  burda dericiler organize sanayii var orada valeta deri bulabilirmiyim acaba biraz ters düştüğü icin gidemedim ama

Gökhan Polat

• 103
  • Meslek: *
  • Yer: Malatya
« Yanıtla #7 : 22 Mart 2016, 10:22:05 »
osman google gibisin ;) ;) ;) ;) :D :D :D tebrik ediyorum seni kardeşim helal olsun yahu...
ULULARDAN BİR KUTLU FERMAN OLA. VUR YİĞİDİM VUR Kİ VATAN VAR OLA!!!!!

sagirbilal

• **
  • 220
  • Meslek: değirmenci
  • Yer: izmir
« Yanıtla #8 : 22 Mart 2016, 23:23:24 »
izmir ayakkabıcılar sitesindeki vaketa deri satan şu numarayı arayabilirsiniz :0232 436 1736

satıcının söylediğine göre ''dananın bir tarafı''nı aldım 144 liraya.180 desimetre geldi

desimetresi 0,8 tl.

diplomat61

• *
  • 12
  • Meslek: Doğa, Bushcraft, Teknoloji
  • Yer: Trabzon
« Yanıtla #9 : 29 Mart 2016, 11:49:27 »
Arkadaşlar kılıf için vaketa deriyi önerdiler yaklasık 2.5-3 mm kalınlıgında 60x60 ebatlarında deri fiyatı ne kadardır ve nerden alabılırım heryerde dm2 yazıyor acıkcası kafam karıstı bıraz sımdı sıparısı vercegm sonra ıstemedıgım boyutta gelır dıye teraddutteyım... yardımcı olursanız sevınırm...

Hephaistos

• **
  • 63
  • Eser Yayan
  • Meslek: Arkeolog
  • Yer: Isparta
« Yanıtla #10 : 29 Mart 2016, 13:48:59 »
Isparta/Yalvaç'ta telefonla sipariş verilen bir yer var. Ben daha önce alışveriş yapmak için iletişime geçtim ama kendimden oluşan aksaklıklar nedeni ile alışveriş yapamadım. Bana 3 mm'lik 120 Desimetrekaresine 110 Türk Lirası gibi bir fiyat verdiğini hatırlıyorum. Linki bu belki işinize yarayabilir.
 http://www.sehzadederi.com/

foreverliving22

• 1262
  • Mesut KOCATOROS
  • Meslek: Muhasebe
  • Yer: İstanbul / Sultangazi
« Yanıtla #11 : 29 Mart 2016, 17:12:45 »
Arkadaşlar kılıf için vaketa deriyi önerdiler yaklasık 2.5-3 mm kalınlıgında 60x60 ebatlarında deri fiyatı ne kadardır ve nerden alabılırım heryerde dm2 yazıyor acıkcası kafam karıstı bıraz sımdı sıparısı vercegm sonra ıstemedıgım boyutta gelır dıye teraddutteyım... yardımcı olursanız sevınırm...

Üstadım bir iki kılıf yapacak iseniz ben size ücretsiz göndereyim adresinizi özelden atarsanız.
Ünye

murat_can66

• **
  • 468
  • Meslek: özel güvenlik
  • Yer: ankara
« Yanıtla #12 : 29 Mart 2016, 17:44:07 »
izmir ayakkabıcılar sitesindeki vaketa deri satan şu numarayı arayabilirsiniz :0232 436 1736

satıcının söylediğine göre ''dananın bir tarafı''nı aldım 144 liraya.180 desimetre geldi

desimetresi 0,8 tl.
    kalınlık neydi acaba aldıgınız derinin  3 bucuk mm se kalınlık çok güzel fiyat biz 1. 60 kuruşa alıyoruz desisini

Handandleathercraft

• **
  • 63
    • HAND & LEATHER CRAFT
« Yanıtla #13 : 31 Mart 2016, 01:19:14 »
deri ve her türlü alet ihtiyaçlarınız için www.elvederisanatlari.com sitesine bakabilirsiniz.
Vaketa derilerimiz SEPİCİLER firmasının ürünleridir. satışını yaptığımız bütün el aleti, boya ve craft ürünlerimiz orjinal TANDY LEATHER FACTORY ürünleri olup Amerika'dan ithal edilmektedir. Deriden çeşitli ürünler yaratmak için kullanılan yüzlerce çeşit el aletleri, boyalar, deriler ve daha bir çok ürünü sayfamızda bulabilirsiniz.  Bunun yanında çeşitli egzotik derileri de sipairş üzerine getirebiliriz.

phrase16

• *
  • 2
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #14 : 09 Nisan 2016, 21:05:42 »
Bursa'da kılıflık öyle çok büyük olmayan parça alabileceğimiz bir yer bilen var mıdır acaba

Handandleathercraft

• **
  • 63
    • HAND & LEATHER CRAFT
« Yanıtla #15 : 11 Nisan 2016, 05:02:41 »
selam
biz izmirdeyiz ve internet sitemizden size parça satışı yapabiliriz.
yarım A4 büyüklüğünde vaketa parçaları işinizi görecektir tahmin ediyorum.
5 adet bir paket içinde sadece 32 TL,
aşağıdaki link ten bakabilirsiniz
http://www.handandleathercraft.com/Deri/vaketa-vegetal-deriler/SPC-V1-PRC1-Vegetal-Vaketa

« Yanıtla #16 : 15 Aralık 2016, 20:04:28 »
Merhaba,

Vejetal deri satisimiz vardir. Detayli bilgi icin iletisime geciniz...