Bıçak Sanatı - Forum

ZARF AÇACAĞI..

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
Ynt: ZARF AÇACAĞI..
« Yanıtla #20 : 04 Nisan 2011, 19:09:17 »
herkeze teşekkür ederim efendim,sağolun değişik bir şey yapmak istedim hemde kardeşim için kalıcı bir hediye olsun dedim..
yapımı pek zor değil efendim eğe işçiliği çoğunluğu o kadar büyütmeyelim hepimizin yapabileceği bir şey birazcık sabırla bütün arkadaşlarımız daha güzellerini yapabilir..
Alçak gönüllüğünüz pek fazla efendim  ;) Teknik o kadar zor olmayabilir ama bitmiş halini tahayyül edip bunu başarıyla sonlandırmak bu işin ustalığı ve sende fazlasıyla var Sinan ustam ...

Kipmen Sanat web sitesi

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece
« Yanıtla #21 : 04 Nisan 2011, 19:20:05 »
 :2up  :2up  :2up ellerine sağlık ustam, tebrikler.

« Yanıtla #22 : 04 Nisan 2011, 19:45:16 »
Usta koptun artık koptun :2up :2up aklına iyi ve estetik anlayışta ne geliyorsa hepsini diyorum kabul et. tebrik ediyorum, sanat eseri olmuş.

balıkcı

• 1123
  • murat yımaz
  • Meslek: bileme ustası
  • Yer: kütahya
« Yanıtla #23 : 04 Nisan 2011, 20:24:21 »
valla kılevyenın basında ne yazıyımkı dıye dusunup duruyorum ama soyleyecek yazacak bırsey bulamıyorum cadece helal olsun dıyorum
arkadaşlar bileme işi yaptıgımdan dolayı kurbana kadar younluk davam kütahya buluşması için merak edılen her konuda araya bılırsınız tel 0 536 698 28 31

Berke Boyacı

« Yanıtla #24 : 04 Nisan 2011, 20:43:57 »
Buna layık zarf bulmak dışında hiç bir problem göremiyorum.  :2up

Bıçak heykeli olmuş bu. Hem de ne güzel olmuş.
+1 lik yorum :)

Sinan abi sen siteye üye olalı 1 yıl oldu. Benimde nerdeyse bir yıl bir sana bak bir bana :'(. Ama ben biliyorum sen niye böyle birden üstad moduna eriştin. O ilk yaptığın bıçaklar sana büyük el becerisi kazandırdı şimdide yavaş yavaş sabırlı çalışıosun... Hakkaten ilk üyeyken 40 50 bıçak falan yapmıştın değilmi?. Ha bu arada yanlış anlama kıskandığımızdan değil ama çok moral bozuyorsun be abi :D

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #25 : 04 Nisan 2011, 21:06:54 »
harıka olmuş Sinan  :)   ama zarf açacağından çok  sıradışı bır bıçağa benziyor.  bunun bır benzerı ağız acılmış vazıyette forumda yayınlarsan şaşırmam..    ;)
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)