Bıçak Sanatı - Forum

Bir çalışma daha sonlandı.

Semih ALEV

• 141
  • Meslek: imalat teknisyeni
  • Yer: İzmir
Bir çalışma daha sonlandı.
« : 17 Mayıs 2016, 15:55:25 »
Merhaba arkadaşlar bir arkadaşımın isteğiyle yaptığım bir bıçak daha sonlandı :)
Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Hatalarımı düzeltme konusunda sonuna kadar acımasız yorumları bekliyorum :)

Çelik N690 4mm
Kabze Zeytin
Pim mozaik 6mm
İp borusu 6mm pirinç
Kılıf vaketa kendi imalatım

bekir polat

• 333
  • Meslek: makine teknikeri
  • Yer: kayseri/melikgazi
Ynt: Bir çalışma daha sonlandı.
« Yanıtla #1 : 17 Mayıs 2016, 16:03:46 »
Güzel bir çalışma olmuş arkadaki bakır boru pim biraz görüntüyü bozmuş ve ayrıca ortadaki mozaik pimin kenarında boşluk var bunlar dışında harika bir çalışma olmuş elinize sağlık.
YÜKSEK TEPELERE KARTAL DA ÇIKAR, BAZEN YILAN DA ÇIKAR AMA KARTAL YÜKSELEREK YILAN SÜRÜNEREK ÇIKAR

Azim Zımpara

• 255
  • Fatih Abar
    • www.azim-zimpara.com
  • Meslek: Zımparacı
  • Yer: Gaziantep
« Yanıtla #2 : 17 Mayıs 2016, 21:08:48 »
elinize sağlık :2up
Endüstriyel Zımpara Çözümleri                www.azim-zimpara.com

murat_can66

• **
  • 468
  • Meslek: özel güvenlik
  • Yer: ankara
« Yanıtla #3 : 18 Mayıs 2016, 14:21:09 »
elinize sağlık çok güzel çalışma olmuş ayrıca kılıfta mükenmel bende isterim  bir tane kılıfff :2up

BUŞGUT

• 329
  • Ahmet Ertan Selen
  • Meslek: Harita mühendisi
  • Yer: Samsun
« Yanıtla #4 : 19 Mayıs 2016, 00:56:58 »
Semih abi ellerine sağlık :2up. Namlu gerçekten çok temiz , sapta zeytin ayrı bir güzellik ancak boru pim bir miktar şeklinde bozunma yaşamış bakır yerine pirinç boru daha guzel sonuç verebilirdi. Kılıfın desenleri mükemmel ancak benimde son kılıflarda dikiş deliklerini delerken delme aparatımın olmayışından kaynaklı ön delikler yerli yerinde iken arka deliklerin yerinin kayması olayını sizde yaşamışsınız sanırım. Birde sapın ergonomisinden biraz şüpheliyim ancak bütünüyle çok güzel çalışmalar . Tekrar ellerinize sağlık , daha nice çalışmalara inşallah  :) :2up
Doğa varsa bende varım. Ahmet Ertan SELEN