Bıçak Sanatı - Forum

Yeni Bant Zımpara Makinem

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece
Yeni Bant Zımpara Makinem
« : 30 Haziran 2016, 19:46:30 »

Merhabalar değerli ustalarım ve forumdaşlarım. Taner Çiçek ustamızın benim için özel olarak tasarladığı bant zımpara makinesini sizlerle paylaşmak istedim. Makinenin kısaca özelliklerini anlatayım. Makine 2.4 kw, çift devirli ve trifaze motorlu yan yatabilme özelliği olan kayış kasnaklı bir zımpara makinesi. Bu arkadaş 3 kademeli kasnaklı ve motorda çift devirli olduğu için 6 farklı hızda kullanabiliyorum  8) 150 Kilodan ağır geliyor bu arkadaş  >:D   Taner ustam fırsatını bulupta hızlarını yazarsa merak eden arkadaşlara da faydalı bir bilgi olur. Makinenin altında bulunan  30 luk teker, parmak oyuğu kolu için kızaklar ve parmak oyuğu aparatrlarını koymak için olan çekmeceli bölüm benim tasarımım. Taner ustama buradan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum sağ olsun nazımızla uğraştı ve bu güzel arkadaşı bana özel ürettiği için çok ama çok teşekkür ederim  :2up

https://www.youtube.com/watch?v=h4ijvFd9oFQ&feature=share
« Son Düzenleme: 30 Haziran 2016, 20:19:17 Gönderen: Soytürk Dönmez »

bekir atar

• 110
  • Meslek: emekli
  • Yer: Erzincan
Ynt: Yeni Bant Zımpara Makinem
« Yanıtla #1 : 30 Haziran 2016, 20:02:57 »
ustam hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip olsun taner ustamında eline sağlık mükemmek makina olmuş.

Soytürk Dönmez

• 4198
« Yanıtla #2 : 30 Haziran 2016, 20:19:47 »
ustam hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip olsun taner ustamında eline sağlık mükemmek makina olmuş.

Çok teşekkür ederim, daha iyisi sizin olsun.

Aydın Karakişi

• 1613
  • Meslek: Elektronik 1973
  • Yer: Ümraniye / 05352793989
« Yanıtla #3 : 30 Haziran 2016, 21:08:26 »
Cok guzel gulegule kullanin. Taner abininde ellerine saglik cok guzel bir makina olmus
Geldi ölümlü yalan , gitti ölümsüz gerçek
NFK

Soytürk Dönmez

• 4198
« Yanıtla #4 : 30 Haziran 2016, 22:25:28 »
Cok guzel gulegule kullanin. Taner abininde ellerine saglik cok guzel bir makina olmus

Çok teşekkür ederim.

Emrah

• 1435
  • Meslek: Elektrik Pano
  • Yer: Antalya-1980
« Yanıtla #5 : 30 Haziran 2016, 22:31:25 »
Açıklama da kasnak deyince eyvah dedim ama izleyinde devir ayarı çok pratikmiş. Maşallah ömürlük kazasız belasız kullan ustam
Her zaman doğru söyle ki, ne dediğini hatırlamak zorunda kalmayasın...

Dogan27

• 92
  • Doğan
  • Meslek: Karışık
  • Yer: Gaziantep
« Yanıtla #6 : 30 Haziran 2016, 23:02:20 »
10 numara olmuş güle güle kullanın. Bu arada atölyeniz videodan ve diğer konulardaki resimlerden gördüğüm kadarı ile doğayla iç içe gibi, gerçekten çok hoş. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

Soytürk Dönmez

• 4198
« Yanıtla #7 : 30 Haziran 2016, 23:24:11 »
Açıklama da kasnak deyince eyvah dedim ama izleyinde devir ayarı çok pratikmiş. Maşallah ömürlük kazasız belasız kullan ustam

Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun.

10 numara olmuş güle güle kullanın. Bu arada atölyeniz videodan ve diğer konulardaki resimlerden gördüğüm kadarı ile doğayla iç içe gibi, gerçekten çok hoş. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

Allah razı olsun, teşekkür ederim.

Tolga Yıldız

• 146
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Ayvalık
« Yanıtla #8 : 30 Haziran 2016, 23:33:41 »
Çelik öğütücü desek yeridir sanırım, kamuflaj boya sizinle özdeşti soytürk bey, çok güzel bir makina kazasız belasız iyi günlerde kullanın
"Bir gün mutlaka tüm Türk devletleri ile çin seddinde buluşacağız" Mustafa Kemal ATATÜRK

mustafaramazanoyar

• 808
  • Bende kesin karbon eksikliği var :)
  • Meslek: Arkeolog, Boulderer
  • Yer: manisa/salihli
« Yanıtla #9 : 01 Temmuz 2016, 00:14:30 »
İyi günlerde kullanın ustam
Hakuna Matata

Soytürk Dönmez

• 4198
« Yanıtla #10 : 01 Temmuz 2016, 00:29:01 »
Çelik öğütücü desek yeridir sanırım, kamuflaj boya sizinle özdeşti soytürk bey, çok güzel bir makina kazasız belasız iyi günlerde kullanın

Çok teşekkür ederim, hastalık işte  ^-^

İyi günlerde kullanın ustam

Teşekkür ederim.

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
« Yanıtla #11 : 01 Temmuz 2016, 00:29:45 »
Kazasız belasız günlerde kullan İnşallah. Taner ustamızın ellerine sağlık çok fena bir makine olmuş, sana yakışırdı zaten böyle bir makine :2up

taner çiçek

• 823
  • Meslek: makina imalati
  • Yer: gaziantep
« Yanıtla #12 : 01 Temmuz 2016, 01:14:25 »
Öncelikle güle güle kullan soytürk usdam. Bende zevkle ve merakla yapdığım bir makina oldu. Makina yüksek devirde 25 m/s , 21m/s, 8.5m/s çalışıyor. Düşük devirde bu hızların yarı hızında çalışıyor. Arkaşaşlar güzel yorumların için çok teşekkürler ,ilerde süpriz makinalar de çıkac.

Soytürk Dönmez

• 4198
« Yanıtla #13 : 01 Temmuz 2016, 01:20:28 »
Kazasız belasız günlerde kullan İnşallah. Taner ustamızın ellerine sağlık çok fena bir makine olmuş, sana yakışırdı zaten böyle bir makine :2up

Allah razı olsun Salim kardeşim, teşekkür ederim.

Öncelikle güle güle kullan soytürk usdam. Bende zevkle ve merakla yapdığım bir makina oldu. Makina yüksek devirde 25 m/s , 21m/s, 8.5m/s çalışıyor. Düşük devirde bu hızların yarı hızında çalışıyor. Arkaşaşlar güzel yorumların için çok teşekkürler ,ilerde süpriz makinalar de çıkac.

Tekrar sağolasın Taner ustam, meraklandım şimdi yeni projeleri duyunca  O:-)

mehmet dülcek

• 3207
  • Yer: tuzla/istanbul
« Yanıtla #14 : 01 Temmuz 2016, 01:40:33 »
Soytürk ustam güle güle kullan. makinenin yapım sürecini de merakla takip ettim her yönüyle dünyada eşi benzeri olmayan mükemel bir makine olmuş.
 çiçek usta hem güzel ahlakı hemde yaptığı işlerle ulkemiz ve  bu işlere gönül vermiş bizler için  bu sanatın gelişmesi için çok önemli bir değerdir .

Ersin Özdemir

• 2442
  • Meslek: Satış pazarlama ( Makine teknikeri ) Astas
  • Yer: İstabul- Edirne
« Yanıtla #15 : 01 Temmuz 2016, 10:11:00 »
Gule güluğurlu an Soyturk ustam.
Gerçekten çok güzel bir makine olmuş Taner usta eline sağlık kasnaklik makineleri bende çok seviyorum.
Hayirlu ugurlu olsun

Gölge

• 1058
  • Sami
  • Meslek: Emekli
  • Yer: Manisa
« Yanıtla #16 : 01 Temmuz 2016, 11:22:04 »
Hekez kendisine yakışanı almış, kendisine yakışanı yapmış. Yapanın eline sağlık. Alana hayırlı olsun.

Soytürk Dönmez

• 4198
« Yanıtla #17 : 01 Temmuz 2016, 16:24:56 »
Soytürk ustam güle güle kullan. makinenin yapım sürecini de merakla takip ettim her yönüyle dünyada eşi benzeri olmayan mükemel bir makine olmuş.
 çiçek usta hem güzel ahlakı hemde yaptığı işlerle ulkemiz ve  bu işlere gönül vermiş bizler için  bu sanatın gelişmesi için çok önemli bir değerdir .

Sağ olasın Mehmet ustam.

Gule güluğurlu an Soyturk ustam.
Gerçekten çok güzel bir makine olmuş Taner usta eline sağlık kasnaklik makineleri bende çok seviyorum.
Hayirlu ugurlu olsun

Teşekkür ederim.

Hekez kendisine yakışanı almış, kendisine yakışanı yapmış. Yapanın eline sağlık. Alana hayırlı olsun.

Teşekkür ederim.