Toggle navigation
Bıçak Sanatı - Forum
Ana Sayfa
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Giriş Yap
Kayıt Ol
×
Close
Giriş Yap
Sürekli Olarak Bağlı Kal
Bıçak Sanatı - Forum
Atölye Muhabbeti
Fırından Yeni Çıktı - (Eserlerimiz Galerisi)
Katlanır namlu
ARNAVUT ÇAKISI
« önceki
sonraki »
Yazdır
[
1
]
Aşağı git
ARNAVUT ÇAKISI
4 Yanıt
6685 Gösterim
ersenanahtar
1362
SİNAN ERŞEN
Meslek: anahtar&bıçakçılık
Yer: bandırma/balıkesir
ARNAVUT ÇAKISI
«
:
26 Şubat 2011, 14:34:31 »
Hasan abimin yaptığı arnavut çakısı..
Kayıtlı
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...
tarpoon
4739
Ynt: ARNAVUT ÇAKISI
«
Yanıtla #1 :
26 Şubat 2011, 17:46:02 »
hasan ustanın elıne sağlık
kullanılan çelık nedır . bıraz yapım asamaları ıle ılgılı bılgıde olsa süper olacak.
sadece resimlerle kandıramazsın
Kayıtlı
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”
ersenanahtar
1362
SİNAN ERŞEN
Meslek: anahtar&bıçakçılık
Yer: bandırma/balıkesir
Ynt: ARNAVUT ÇAKISI
«
Yanıtla #2 :
26 Şubat 2011, 18:55:42 »
Haklısın Taner ustam bu çakıyı Hasan abi geçen sene başladı anca bitti
fotograf falan çekmek aklımıza gelmedi..
benim bıçaklar için kullandığım Bursa'dan aldığım çelik..
bundan sonrakileri çekiceğim inşallah
Kayıtlı
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...
sefaçabuk
14086
Ynt: ARNAVUT ÇAKISI
«
Yanıtla #3 :
26 Şubat 2011, 20:56:09 »
Hasan Ustanın eline sağlık, sap boynuz mu?
Kayıtlı
http://www.sefacabuk.com/tr/
ersenanahtar
1362
SİNAN ERŞEN
Meslek: anahtar&bıçakçılık
Yer: bandırma/balıkesir
Ynt: ARNAVUT ÇAKISI
«
Yanıtla #4 :
27 Şubat 2011, 12:04:06 »
evet ustam,manda boynuzunun ucu.
Kayıtlı
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...
Yazdır
[
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Bıçak Sanatı - Forum
Atölye Muhabbeti
Fırından Yeni Çıktı - (Eserlerimiz Galerisi)
Katlanır namlu
ARNAVUT ÇAKISI