Bıçak Sanatı - Forum

Bora Serdar Kılıç modeli

Volkan

• 1053
  • A. Volkan PAZ
  • Meslek: Tekniker
  • Yer: Malatya
Ynt: Bora Serdar Kılıç modeli
« Yanıtla #80 : 08 Şubat 2016, 23:54:50 »
Evet sadece bir bölümde gördüm ama benim için kullanıp kullanmaması çok ta önemli değil ben içimden gelerek seve seve serdar abi için elimden geldiğince bir bıçak yaptım kaldırıp çöpe de atsa serdar abiye kırılmazdım. Kullanmamasının bir çok nedeni de olabilir elbette üzerinde basılı olan logo bile buna etken olabilir neticede tv programı ve ürün yerleştirme gibi fazladan külfete de neden oluyor olabilir ya da diğer bıçağı daha çok seviyor olabilir. Alper ustanın bir konuda yaptığı yorumda benim bıçağın kendisinde olduğunu ağızda kırıklar oluştuğunu yazmış o bıçağın açısı biraz daha düşüktü belki de ağızın bozulmasından ötürü kullanmamıştır ( gerçi alper ustanın bıçakta scandi ye yakın bir taşlama ve ağızda ayrı bir bileme açısı var benim bıçakta da sorun bu şekilde kolaylıkla çözülebilir hemde performansı o zaman çok daha iyi hissedilecektir)
Serdar abi bıçağı aldıktan sonra çekim ekibi abilerimiz de bıçak istediler onlar içinde bıçak yaptım hatta serdar abi için bir bıçak daha yaptım 2 güne kargolarım kısmetse ve bunu da kullanmayabilir neticede derdimiz kama yarıştırmak, bunu reklam olarak kullanmak ya da hava atmak değil.
Burada benim bıçağımı kullandığını belirtmemin nedeni de bu saydıklarım değil bu deurumdan duyduğum mutluluğu paylaşmaktı.

Meyve veren ağacı taşlarlarmış Hasan'ım.
Emniyetsiz çalışmak, hastaneden sevk almaktır. Önce iş güvenliğimiz !!!

burakergin

• 290
  • Meslek: kamu
  • Yer: Eskişehir,Kocaeli
« Yanıtla #81 : 11 Mart 2016, 16:12:06 »
Bu bıcagın hem standart hemde damascus modelini aldım ıkısındende çok memnunum. En çok hoşuma giden şeyse bir arkadaşım wenge saplı olan bıcagımın ağzını kırmıştı gönderdim yarım saat içinde yapıp bana geri gönderdiler. Gerçekten ilgililer

FATİH OUTDOOR TEAM

• 373
  • Meslek: Pas bizim işimiz.KTL
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #82 : 12 Mart 2016, 13:28:07 »
Merhaba Arkadaşlar.
Bu yazacaklarım önceki yorumlarda yazılmış olabilir kusura bakmayın iş yerinde okuyamadım hepsini.
Bu bıçak ilk çıktığında scandi olarak üretildi. Bıçak sahipleri bu bileme şeklini beğenmeyince geri gönderip yenilerini talep etmişler. Eğer bıçak almadan direk fabrika le iletişime geçerseniz scandi açılmış olarak alabilme imkanınız var..