Bıçak Sanatı - Forum

melez

BUŞGUT

• 329
  • Ahmet Ertan Selen
  • Meslek: Harita mühendisi
  • Yer: Samsun
Ynt: melez
« Yanıtla #20 : 17 Mart 2016, 22:15:24 »
Elinize sağlık  :2up
Doğa varsa bende varım. Ahmet Ertan SELEN

Emrah kent

• 641
  • Meslek: karasör
  • Yer: izmir
« Yanıtla #21 : 17 Mart 2016, 22:37:46 »
bıçagın ucuna dogru olan kabzeyi ter tarafa dogru farklı sekılde pah kırsaydınız bence daha hoş bir görüntü olurdu estetık acısınndan dıyorum gercı boylede güzel olmuş elinize kolunuza saglık güle güle kullanın

Adem Tören

• 1066
  • Meslek: mobilya
  • Yer: şanlıurfa
« Yanıtla #22 : 17 Mart 2016, 22:47:46 »
Elinize sağlık çok güzel olmuş ama plazmaya bayildim  ;D
eyw teşekkür ederim plazmaya bende bayıldım  :D
Bir işi bilen yapar az bilen Akıl verir bilmeyen eleştirir yapamayan çamur atar

Hasan BAHCİVAN

• 1474
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #23 : 18 Mart 2016, 13:13:49 »
Adem ustam elinize sağlık. Affınıza sığınarak yapıcı eleştiri yapmak isterim. 
Elbette kolay demiyorum ama taşlama hattında kaymalar var  bence biraz daha yavaş ve dikkatli çalışılırsa üstesinden gelinebilir ( bende bunun üzerine çalışmaya devam ediyorum )
Kabzanın ricasso kısmında eşitliği yok aslında bunu yapması zor değil kabzanın delikleri delindekten sonra kabzayı çıkarıp pimleri takıp bant zımparaya düz bir şekilde tutarsanız eşit olacak. Bilemiyorum belki de önemsemediniz ama bence öyle olsa daha güzel gözükür :)
O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık.

Adem Tören

• 1066
  • Meslek: mobilya
  • Yer: şanlıurfa
« Yanıtla #24 : 18 Mart 2016, 17:38:52 »
Adem ustam elinize sağlık. Affınıza sığınarak yapıcı eleştiri yapmak isterim. 
Elbette kolay demiyorum ama taşlama hattında kaymalar var  bence biraz daha yavaş ve dikkatli çalışılırsa üstesinden gelinebilir ( bende bunun üzerine çalışmaya devam ediyorum )
Kabzanın ricasso kısmında eşitliği yok aslında bunu yapması zor değil kabzanın delikleri delindekten sonra kabzayı çıkarıp pimleri takıp bant zımparaya düz bir şekilde tutarsanız eşit olacak. Bilemiyorum belki de önemsemediniz ama bence öyle olsa daha güzel gözükür :)
aslnda cok haklısınız taşlama hattında sıkıntı yok aslındayuzey perdahını makınada yaptıgım ıcın sureklı ıslatmak zorunda kaldım bıcagı bıcagı bagladıgım sıper ahşap oldugu ıcın alt tablada granıt bırbırıne yapısıyor buyuzden duzgun bı perdah veremedım elle perdah ısıde elımde yuksek kum zımparfa olmadıgı ıcın oyle kaldı buralarda tabla ıcın kullanacagım alimınyum plaka bulamıyorum sıkıntım bu yonde bıde makınamım hareket tekerı yalpa yapıyor zımpara saga sola kayıp duruyor
Bir işi bilen yapar az bilen Akıl verir bilmeyen eleştirir yapamayan çamur atar