Bıçak Sanatı - Forum

Atmaca

Fatih IŞIK

• *
  • 490
  • Meslek: Operatör
  • Yer: Kocaeli
Ynt: Atmaca
« Yanıtla #40 : 17 Şubat 2016, 22:21:46 »
Elinize sağlik hocam çok iyi gözüküyor :2up
Fatih IŞIK

Hasan BAHCİVAN

• 1474
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #41 : 18 Şubat 2016, 00:36:22 »
Elinize sağlık hocam.  :2up
Teşekkürler hakan. Ne yaptın henüz bir bıçak yapamadın mı?
çok güzel olmuş hasan hocam  ellerin dert görmesin
Teşekkürler murat abi senin daha güzellerini yapacağından eminim :)
Elinize sağlik hocam çok iyi gözüküyor :2up
Teşekkürler fatih hocam sizin eserlerinize de imrenerek bakıyoruz :)
O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık.

Erkan Mutlu (Bako)

• *
  • 531
  • Meslek: işçi
  • Yer: Kocaeli
« Yanıtla #42 : 18 Şubat 2016, 02:57:00 »
Hasan hocam şampiyonlar ligindesin artık.  :) her yaptığın bıçak ayrı güzel. tebrik ederim, maşallah, ellerin dert görmesin. Volkan kardeşim seninde ellerine sağlık kılıf ateş ediyor resmen. harikasınız, ikiniz böyle bir iş bitirince batman ve robin aklıma geldi birden.  :2up
Erkan Mutlu

suhamizrak

• 142
  • Meslek: Uzm.
  • Yer: izmir
« Yanıtla #43 : 18 Şubat 2016, 11:12:42 »
Tertemiz olmuş elinize sağlık.

Hasan BAHCİVAN

• 1474
« Yanıtla #44 : 18 Şubat 2016, 16:01:36 »
Hasan hocam şampiyonlar ligindesin artık.  :) her yaptığın bıçak ayrı güzel. tebrik ederim, maşallah, ellerin dert görmesin. Volkan kardeşim seninde ellerine sağlık kılıf ateş ediyor resmen. harikasınız, ikiniz böyle bir iş bitirince batman ve robin aklıma geldi birden.  :2up
Teşekkürler erkan abi valla çok şımartmışın :) yalnız ben anca robin olabilirim herhalde batman olan volkan :)
O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık.

Volkan

• 1053
  • A. Volkan PAZ
  • Meslek: Tekniker
  • Yer: Malatya
« Yanıtla #45 : 18 Şubat 2016, 17:00:54 »
Teşekkürler erkan abi valla çok şımartmışın :) yalnız ben anca robin olabilirim herhalde batman olan volkan :)

:D :D :D arkadaşlar muhteşemsiniz valla. Beni şımartmayın bu kadar tepenize çıkarım valla. Hasan batmanda robinde sensin ben olsam olsam joker olurum  >:D
Emniyetsiz çalışmak, hastaneden sevk almaktır. Önce iş güvenliğimiz !!!

« Yanıtla #46 : 19 Şubat 2016, 12:58:29 »
Ben bunları yeni gördüm  ??? Hasan herşeyiyle nefis olmuş. Beyaz çok yakışmış gerçekten de. Ellerine sağlık  :2up :2up

Hasan BAHCİVAN

• 1474
« Yanıtla #47 : 19 Şubat 2016, 14:10:22 »
Ben bunları yeni gördüm  ??? Hasan herşeyiyle nefis olmuş. Beyaz çok yakışmış gerçekten de. Ellerine sağlık  :2up :2up
Sefa abi senden bu yorumları duymak çok şımartıcı beğenin için teşekkür ederim :)

HKN

• 194
  • Hakan
  • Meslek: Öğrenci
  • Yer: Antalya/Trabzon
« Yanıtla #48 : 21 Şubat 2016, 00:25:51 »
Elinize sağlık hocam.  :2up
Teşekkürler hakan. Ne yaptın henüz bir bıçak yapamadın mı?

Yok abi nerede... Bu sene sınav var işte. 25 gün kaldı YGS'ye. Sonra LYS var. Sonra istediğim okulların mülakatları falan var. Var da var. Hayal oldu galiba artık. Buradan bakıp iç geçiriyorum. Kemal Sunal bir filminde zeytin kavanozuna, dönerci dükkanının camına ekmek banıp yiyordu ya, aynı o durumdayım. :D