Bıçak Sanatı - Forum

YENİ BIÇAĞIM..

ersenanahtar

  • ***
  • 1362
  • SİNAN ERŞEN
    • BIÇAKLARIMIZ...
  • Meslek: anahtar&bıçakçılık
  • Yer: bandırma/balıkesir
YENİ BIÇAĞIM..
« : 05 Mart 2011, 14:14:59 »
GÜL KÖKÜ SAP PİRİNÇ BALÇAK...DERİ KILF DENEMEM.. :)
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...

ersenanahtar

  • ***
  • 1362
  • SİNAN ERŞEN
    • BIÇAKLARIMIZ...
  • Meslek: anahtar&bıçakçılık
  • Yer: bandırma/balıkesir
Ynt: YENİ BIÇAĞIM..
« Yanıtla #1 : 05 Mart 2011, 14:15:31 »
 :)
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...

gökhan bakla

  • *****
  • 2620
    • blog
  • Yer: İstanbul / Tekirdağ - 1978
Ynt: YENİ BIÇAĞIM..
« Yanıtla #2 : 05 Mart 2011, 14:41:07 »
Sinan eline sağlık çok güzel olmuş. :2up

senin şu balçakta çıkardığın işler gerçekten göze hoş geliyor...

orhanbilgin

  • ***
  • 660
  • Orhan Bilgin
  • Yer: İstanbul
Ynt: YENİ BIÇAĞIM..
« Yanıtla #3 : 05 Mart 2011, 15:05:40 »
ellerinize sağlık, balçak çok şık olmuş

tarpoon

  • ***
  • 4739
Ynt: YENİ BIÇAĞIM..
« Yanıtla #4 : 05 Mart 2011, 21:44:54 »
eline sağlık sinan     :)   bıçağın formuda , kabzeside balçaktaki işçilikte çok hoş..

ama bır şey benım gözüme takıldı parmak oyuğunun oradakı zımpara ızleri  göze batıyor .ufak bır zımparayla bıraz yok etsen..
umarım alınmamıssındır bırbırımızın hatalarını bu sekılde  en aza ındıreceğiz....
mesela kılıf için senden ders alabılırım  ;)
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

Ş.Kaan Eren

  • ***
  • 712
    • Kendini başka bişey ilan edenlere cevap...
  • Meslek: Muhasebe
  • Yer: Marmaris
Ynt: YENİ BIÇAĞIM..
« Yanıtla #5 : 05 Mart 2011, 22:24:03 »
Ustam çok şık bir çalışma olmuş eline sağlık. Balçağa bittim..... :2up
Cehalet Mutluluktur...

fatih

  • ***
  • 207
  • Meslek: Bıçak süsleme
  • Yer: Balıkesir
Ynt: YENİ BIÇAĞIM..
« Yanıtla #6 : 05 Mart 2011, 23:58:01 »
Sinan usta, yine farkını belli etmişsin. :2up
 Tebrikler.....

Ynt: YENİ BIÇAĞIM..
« Yanıtla #7 : 06 Mart 2011, 00:31:49 »
Sinan Usta tam seni yansıtan bir iş, yine çok hoş yine çok görkemli, ellerine sağlık.

Akın Özcan

  • ***
  • 203
  • Meslek: metalurji ve malzeme mühendisi
  • Yer: eskişehir
Ynt: YENİ BIÇAĞIM..
« Yanıtla #8 : 06 Mart 2011, 00:36:03 »
eline sağlık sinan abi  :2up
ilerde sanırım gördüğümüz bir bıçağı aha bu sinan abi bıçağı diyerek tanıyacağız herhalde
sap ve balçak işçiliğin gerçekten çok güzel

emin albayrak

  • *****
  • 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
Ynt: YENİ BIÇAĞIM..
« Yanıtla #9 : 07 Mart 2011, 10:20:54 »
o nasıl balçak ya :'( ben oynamıyorum artık ya... :'(


şaka bir yana, elin kolun dert görmesin ustam, var ol :)

balçağı tamamen bitirip mi bıçağa monte ettin yoksa monte ettikten sonra da üzerinde çalıştın mı?
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/

ersenanahtar

  • ***
  • 1362
  • SİNAN ERŞEN
    • BIÇAKLARIMIZ...
  • Meslek: anahtar&bıçakçılık
  • Yer: bandırma/balıkesir
Ynt: YENİ BIÇAĞIM..
« Yanıtla #10 : 07 Mart 2011, 10:46:57 »
Emin abi olay basit dışarda pirinci şekillendirdim pim yerlerini deldim bıçağa çaktım.Sonra balmumu ile izole ettim kalem ile çizgiler çizdim onları asitle derinleştirdim sonrada zımpara ve polisaj  :)
eline sağlık sinan     :)   bıçağın formuda , kabzeside balçaktaki işçilikte çok hoş..

ama bır şey benım gözüme takıldı parmak oyuğunun oradakı zımpara ızleri  göze batıyor .ufak bır zımparayla bıraz yok etsen..
umarım alınmamıssındır bırbırımızın hatalarını bu sekılde  en aza ındıreceğiz....
mesela kılıf için senden ders alabılırım  ;)



Taner ustam haklısın o kısımdaki taş hataları düzeltildi teşekkürler.  ;)
« Son Düzenleme: 07 Mart 2011, 17:06:49 Gönderen: ersenanahtar »
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...

XauPau

  • ***
  • 1108
  • Hayri Canyakmaz 1980
  • Meslek: Finans
  • Yer: Kocaeli
Ynt: YENİ BIÇAĞIM..
« Yanıtla #11 : 07 Mart 2011, 15:48:27 »
Sinan usta ellerin dert görmesin.Yaptıklarının güzelliği yetmiyormuş gibi birde  "olay basit" deyişin yok mu öldüm ben burada.

ersenanahtar

  • ***
  • 1362
  • SİNAN ERŞEN
    • BIÇAKLARIMIZ...
  • Meslek: anahtar&bıçakçılık
  • Yer: bandırma/balıkesir
Ynt: YENİ BIÇAĞIM..
« Yanıtla #12 : 07 Mart 2011, 17:08:27 »
Hayri abi,kusura bakma o kadar büyütülecek kadar değil burada bıçağa gönül vermiş herkezin yapabileceği kadar basit demek istemiştim..
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...

Oğuzhan GÜVEN

  • ***
  • 183
  • Meslek: Memur
  • Yer: Ankara
Ynt: YENİ BIÇAĞIM..
« Yanıtla #13 : 07 Mart 2011, 23:53:42 »
Sinan usta eline emeğine sağlık. Özellikle balçak harika. Sırt süslemesi ile beraber çok güzel bütünleşmiş.
Basitlik mükemmelliktir.
http://www.dogaicincal.com/

emrekipmen

  • *****
  • 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
Ynt: YENİ BIÇAĞIM..
« Yanıtla #14 : 11 Mart 2011, 01:16:51 »
Helal Sinan Usta, yine yapmışsın yapacağını, çıtayı yükselttin yine  :2up

Kipmen Sanat web sitesi