Bıçak Sanatı - Forum

Yaz Başı Güz Sonu Üç Puukko

Rıza

• *
  • 562
  • Meslek: öğretmen
  • Yer: İstanbul-Pendik
Ynt: Yaz Başı Güz Sonu Üç Puukko
« Yanıtla #20 : 10 Aralık 2015, 16:33:41 »
Üçü de gayet güzel olmuş Rıza Hocam. Yapım aşamalarını ve karşılaştığınız sorunları yazmanız çok faydalı oldu. Namlu perdahına biraz daha özen göstermek iyi olurdu diye bir de eleştiri getireyim.  ::)
Elinize sağlık, Hem bıçakların hem de kınların çok hoş ve farklı bir havası var. ;)

Hocam ellerinize sağlık, puukko tarz olarak benimde üstüne düştüğüm İskandinav kültürüne ait harika bıcaklar. Nedense aklımda hep bunlar var. Farklı bir kültürün tarzıda olsa; artık fenomen olmuş. Eleştirilere kulak asmayın derim ;)
Elinize sağlık, çok beğendim:) Puukoları ben de çok seviyorum, hem yapımları çok zevkli hem de kullanışlılar.
Yorumlarınız için teşekkür ederim.Sağolun.

« Yanıtla #21 : 12 Aralık 2015, 18:31:52 »
Rıza Hocam, hangi ulusa ait olduğunun ne önemi var, önemli olan kullanışlı olması, ki Puukko gerçekten de çok kullanışlı bir bıçak ve neredeyse her aktiviteye yanıt veriyor. Bıçaklar gerçekten çok güzel olmuş ve kılıflardaki detayları farkettim, gerçekten de güzel işçilik var üzerinde. Ellerin dert görmesin, konuyu neredeyse kaçırıyormuşum son anda farkettim  ;)

Ali Yiğit Özkan

• *
  • 1294
  • Meslek: Tıp Yayıncılığı
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #22 : 14 Aralık 2015, 02:36:08 »
Elinize sağlık gerek sunumuyla gerek ortaya çıkanlarla okuması keyifli bir serüven olmuş.

bora atalay

• 1515
  • bora atalay 1969 5366888999
  • Meslek: esnaf
  • Yer: samsun
« Yanıtla #23 : 14 Aralık 2015, 17:09:30 »
tebrik ederim... :2up

Mızrak

• 214
  • Çetin KAYALIK
  • Meslek: Ziraat Mühendisi