Bıçak Sanatı - Forum

Malzeme tedariği

emre016

• *
  • 51
  • Meslek: öğrenci
  • Yer: Bursa
Malzeme tedariği
« : 10 Haziran 2015, 16:23:21 »
benim gibi gençlerin ve öğrencilerin malzeme tedariği ile ilgili sıkıntıları var kaynağı olan girişimci abilerimden ricam n11 gittigidiyor gibi sitelere bıçak yapımı için malzemeleri çelik vs. pazarlasa ck serisi çelikleri bulmak zor bu bir öneridir saygılar

Aykut Yaren

• *
  • 560
  • Meslek: serbest
  • Yer: yalova
Ynt: Malzeme tedariği
« Yanıtla #1 : 10 Haziran 2015, 17:10:42 »
benim gibi gençlerin ve öğrencilerin malzeme tedariği ile ilgili sıkıntıları var kaynağı olan girişimci abilerimden ricam n11 gittigidiyor gibi sitelere bıçak yapımı için malzemeleri çelik vs. pazarlasa ck serisi çelikleri bulmak zor bu bir öneridir saygılar
Emre kardeşim öncelikle kolay gelsin.Ne tür işler yapıyorsun ve hangi çeliklere ihtiyacın var bilmiyorum ama malzeme tedariği bölümünde gerekli paylaşımlar yapılıyor.Burada bulunan ustalarımız ve arkadaşlarımız bile bazen çelik çeşitlerini bulmakta zorlanıyor.Çelik bulunur ama sen yolun hangi kısmındasın onu bilmiyorum.Yanılmıyorsam Bursa'da ikamet ediyorsun ve orada satan firmalarda olabiliyor ama dersenki daha vasıflı çelikleri bulamıyorum o zaman bu forumda malzeme tedariği bölümünde paylaşımlar oluyor (ücreti mukabilinde)oradan tedarik edebilirsin. 

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
« Yanıtla #2 : 10 Haziran 2015, 17:21:18 »
http://mehmetmarangoz.com.tr/index.php?route=product/category&path=102_164

Elden almak istersende adresi:
Mehmet Marangoz
Yediselviler mah.güven sok güven çık.No:3/A BURSA / YILDIRIM
0533 818 17 50
0224 360 21 52
0542 485 70 26
0553 818 17 50
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

Ömür Aziz BÖLTEN

• 235
  • Meslek: Öğretmen - Deri Tasarım Atölyesi
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #3 : 29 Eylül 2015, 23:23:02 »

Merhaba kardeşim.. Ali Yiğit Özkan arkadaşımınız gittigidiyor da dükkanı bulunmaktadır bigin olsun..
Vaketa Deri ve Deri işlemede kullanılan aletler için iletişime geçebilirsiniz.

alitutuncu

• 102
  • 533 312 02 06
  • Meslek: Memur
  • Yer: Menemen, İZMİR
« Yanıtla #4 : 30 Eylül 2015, 11:35:06 »
Ben birçok malzemeyi sitedeki paylaşımcı arkadaşlardan edindim. Malzeme tedariği bölümü ilk başvuru kaynağımdır her zaman.
Ben bunu yaparım dedim mi o iş benden kurtulamaz....

mehmet dülcek

• 3207
  • Yer: tuzla/istanbul
« Yanıtla #5 : 30 Eylül 2015, 11:45:38 »
Ben birçok malzemeyi sitedeki paylaşımcı arkadaşlardan edindim. Malzeme tedariği bölümü ilk başvuru kaynağımdır her zaman.

+1