Bıçak Sanatı - Forum

Bant zımpara makinesi Scheppach BGS 700?

hakan_852

• 52
  • Meslek: öğretmen
  • Yer: bursa
Bant zımpara makinesi Scheppach BGS 700?
« : 05 Ekim 2015, 18:52:21 »
Merhabalar, benim birader bıçak bileme için taş motoru almayı düşünüyordu ben de  onda bıçak bilenmez bant zımpara makinesi daha iyi olur dedim ve biraz baktık netteki ürünlere Scheppach BGS 700 diye bir ün var mesela bir tarafı taş bir tarafı zımpara bu makine iş görür mü bileme için?Görmezse başka ne tavsiye edersniz alternatif?

http://www.makinahirdavat.com/pinfo.asp?pid=12958

Ali Yiğit Özkan

• *
  • 1294
  • Meslek: Tıp Yayıncılığı
  • Yer: Antalya
Ynt: Bant zımpara makinesi Scheppach BGS 700?
« Yanıtla #1 : 05 Ekim 2015, 19:21:10 »
Scheppach uzak durulası bir marka benim şahsi fikrime göre. Zamanında tezgah frezesini çöpe atmışlığım vardır dandikliğinden dolayı. Bu aletin profil şekillendirmede bir hiç olduğunu düşünüyorum ama bilemede uygun kumdaki zımparalar ile iş görebilir sanki.

Hasan BAHCİVAN

• 1474
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #2 : 05 Ekim 2015, 19:33:53 »
Bende var mu makinadan bilemede bir oranda kullanılabilir ama mükemmel sonuçlar beklememek lazım elbette bileyen kişinin yeteneğide önemli burada. Ben yeni makine aldığım için kenarda duruyor belki taş takılan kısmını polisaj için kullanırım.
O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık.

ecorotti

• 2744
  • Deniz - Yaş 38
« Yanıtla #3 : 05 Ekim 2015, 19:48:09 »
Scheppach uzak durulası bir marka benim şahsi fikrime göre. Zamanında tezgah frezesini çöpe atmışlığım vardır dandikliğinden dolayı. Bu aletin profil şekillendirmede bir hiç olduğunu düşünüyorum ama bilemede uygun kumdaki zımparalar ile iş görebilir sanki.

+1

Tiger 2000 alın daha iyi.
Okinawian