Aman diyeyim fazla ara verip soğutma böyle güzel şeyleri sık görmek isteriz Volkan kardeşim.Masraf sorun değil bir tek kılıf değişimi yapacağız o zaman bıçak hem dağ bayır hemde şehirli kostümü olur :)ben bazı bıçaklarım da kullanıyorum çift kılıf ortama göre.
Ellerinize sağlık corian enzoya yakışmış.
Eline sağlık cok hos bir iş çıkmış emeği geçen herkesi de tebrik ediyorum Selamlar
Emeğine sağlık kardeşim. Kın da kabza rengine uygun olsaydı tadından yenmezmiş.
Eline sağlık abi.
ellerine sağlık çok güzel bir bıçak yapmışsınız.kılıf konusunda aykut abiye katılıyorum..
Şu corian birde ağır olmasa ne güzel olurmuş Ellerine sağlık gayet güzel görünüyor. Bu arada çakmak dikkatimi çekti, yadigar mı?
elinize sağlık çok şık olmuş
Eline sağlık, bıçak ta kılıfta güzel olmuş.
Volkan kardeşim,eline koluna sağlık,çok güzel olmuş.Corian parça yerini bulmuş,beyaz renk Corian'ı bir kaç mutfak bıçağında kullandım,ama hep böyle bir bıçakta nasıl duracağını merak ediyordum,sayende görmüş oldum.
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş, kılıfta öyle. Dikkatimi çeken bir nokta sanki perdah tamamlanmadan polisaj yapılmış gibi ya da fotolar beni yanıltıyor olabilir.
Manevi bir değeri şimdilik yok ama benden sonrakilere manevi değer oluşturursa ne mutlu bana
Alıntı yapılan: Volkan - 13 Haziran 2015, 00:10:27Manevi bir değeri şimdilik yok ama benden sonrakilere manevi değer oluşturursa ne mutlu bana Senden sonrakiler sigara dışında kullansın yeter
Elinize saglık güzel bir bıçak. Taşlama eşiğinde küçük bir nazarlıgımız var galiba