Bıçak Sanatı - Forum

Ağız ağıza karşılaştırma.

gokhand

• 1137
  • Meslek: Dış Ticaret
  • Yer: ankara
Ynt: Ağız ağıza karşılaştırma.
« Yanıtla #240 : 18 Nisan 2015, 23:27:23 »
Bu bicagi karsilastirma icin yaptiniz. Simdi caymak yok kirilirsa kirik bicak gormek isteriz

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
« Yanıtla #241 : 18 Nisan 2015, 23:32:58 »
Karşıdaki arkadaş Mustafa beyin iddia girdiği kişi değil başka biri rakibin bıçağını kırmak gibi bir durum olamaz.
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

« Yanıtla #242 : 18 Nisan 2015, 23:41:35 »
Torna kalemleri ( kesici kalemdir büyük olasılıkla) HSS, bu nedenle testi filan boşverin artık.

gokhand

• 1137
  • Meslek: Dış Ticaret
  • Yer: ankara
« Yanıtla #243 : 18 Nisan 2015, 23:42:33 »
, onda bulunan cinsini bilmediğim bir bıçağı

Gayet acik ve net. Arkadasina ait olan veya onun yaptigi diye bir ibare yok. Adam istedigi bicagi getirir.  Pilavdan donenin bicagi kirilsin.

mehmet dülcek

• 3207
  • Yer: tuzla/istanbul
« Yanıtla #244 : 18 Nisan 2015, 23:50:11 »
hss garip bir malzeme bir ara bir parça yumuşatim dedim beceremedim ne yapsan sertleşiyor :) açıkçası ben tırsttım sefa hocama katılıyorum bnce bu iş bitmiştir macera aramaya gerek yok

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
« Yanıtla #245 : 19 Nisan 2015, 00:04:49 »
Karşına eşit şartla ağız açılmış bir bıçak, en azından bıçak çıkarmıyorlarsa kendi savundukları düşüncenin dışına çıkıyorlar. Bence de boşver. Onlar kaybetmiş oldu aslında.

taner çiçek

• 823
  • Meslek: makina imalati
  • Yer: gaziantep
« Yanıtla #246 : 19 Nisan 2015, 01:19:46 »
rakip çekilmişse mesele yok ,aslında bu testi niye kendi aramızda bi deneme yapmıyoruz neticeyi kendimiz görürüz.

marslan_51

• 643
  • mehmet arslan/1977
  • Meslek: özel güvenlik
  • Yer: Niğde-Kocaeli
« Yanıtla #247 : 19 Nisan 2015, 12:25:32 »
 Okunma sayisina bakinca 8381 rakamini goruyorum. Beni lutfen kimse yanlis anlamasin ama bence bu konu DAG FARE DOGURDU  cumlesiyle bitmistir. O kadar yazisma hep birlikte kafa yorma sonunda keske dogru durust bir test yapilabilseydi. yada en azindan rakibin ciddiyetinden emin olunsaydi. Adamlar kor bir torna kalemiyle gelmis bakarmisiniz.
Mesele av yada avcı olmak değildir,asıl mesele işinizi ne kadar iyi yaptığınızdır.

Mâhir

• 422
  • Mahir Selim KESKİN
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: İstanbul/Beykoz
« Yanıtla #248 : 19 Nisan 2015, 15:29:26 »
İlla gladyatörlerden biri ölsün istiyosunuz yani  :) Ortada emek harcanmış bir bıçak var, el insaf.
Mahir Selim KESKİN

hüseyin75

• 937
  • Yer: Silifke
« Yanıtla #249 : 19 Nisan 2015, 15:51:06 »
Mustafa hocam bıçaklarınızın devamını diliyorum tekrar dan tasarımını çok beyendim. Ayrıca bir söz var gönül ne kahfe ister ne kahfehane gönül dostu görmek ister kahfe bahane. Benimde gönlüm dosların eserlerini görmek ister ağız karşılaştırması bahane.  :2up

m.salih

• 559
  • salih 1983
  • Yer: Erzurum
« Yanıtla #250 : 19 Nisan 2015, 16:14:56 »
mustafa abi ben sonuçtan memnunum hatta hiç karşılaşma olmamasını istiyordum yazık değil mi o canım bıçağa...

Bıçak yapabilme ihtimalimi sevdim...