Bıçak Sanatı - Forum

Erol

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
Ynt: Erol
« Yanıtla #20 : 26 Mart 2015, 14:43:30 »
Hocam ellerine kollarına sağlık. Bu sapa armut sap mı diyorlar tam bilemiyorum adını ama biçimsiz görünse de çok kullanışlı. Çok beğendim  :2up

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #21 : 26 Mart 2015, 16:05:48 »
çok iyi iş çıkmış ortaya tebrik ederim  :)
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

mehmet turan

• *
  • 445
  • Meslek: kimya
  • Yer: istanbul Pendik
« Yanıtla #22 : 26 Mart 2015, 18:27:49 »
Hocam elinize sağlık . Görüşmeyeli boş duramamışsınız  :2up
Zevkleri bıçak gibi kesen ölümü sıkça anın.

Rıza

• *
  • 562
  • Meslek: öğretmen
  • Yer: İstanbul-Pendik
« Yanıtla #23 : 26 Mart 2015, 20:06:50 »
Teşekkür ederim.Sağolun.
hocam eline sağlık cok güzel bir çalışma olmuş kılıf konusunda su alim olucak ayakkabı boyası akma ve koku k-yapmıyormu ?
Özgür Ustam, biraz ihmalkarlıktan dolayı elimde olan ayakkabı boyasını kullandım.Evet cila kokusu oluyor.Suya maruz kalsa üzerine sürdüğüm cila bir süre korur gibime geliyor.(Geçen sene çocuklara yaptığım bıçak kılıflarından biliyorum)Ama bu konuda çok tecrübeli değilim.Ustalarımız daha iyi bilir.
Hocam ellerine kollarına sağlık. Bu sapa armut sap mı diyorlar tam bilemiyorum adını ama biçimsiz görünse de çok kullanışlı. Çok beğendim  :2up
Salim Ustam örnek aldığım bıçak formunu yapmaya karar verirken kabza konusunda benim de tereddütlerim vardı.Ama dediğiniz gibi bittikten kullanışlı olduğunu gördüm.
Hocam elinize sağlık . Görüşmeyeli boş duramamışsınız  :2up
Mehmet Ustam, okuldan geldikten sonra bile yorgun olmama rağmen bir şeylerle uğraşmaya çalışıyorum.Örneğin bugün, öğlenci olmama rağmen  sabah sadece bir sonraki bıçak için erkenden kalktım ve öğlene kadar uğraştım.Uğraşırken ne yorgunluk kalıyor, ne de stres.Hobi edinmek ücretsiz psikoterapi almak diye düşünüyorum.

Ersin Özdemir

• 2442
  • Meslek: Satış pazarlama ( Makine teknikeri ) Astas
  • Yer: İstabul- Edirne
« Yanıtla #24 : 26 Mart 2015, 21:05:15 »
çok güzel Rıca hocam Hem ustura hemde normal bıçaklardaki üstün yeteneğiniz çalışmlarınız bizim için çok güzel örnek teşkil ediyor
10 parmağınızda 10 marifet :2up

RSM57

• 2640
  • 0532 375 01 99
  • Meslek: Sıcak Dövme
  • Yer: Eyüp/İstanbul
« Yanıtla #25 : 27 Mart 2015, 08:30:53 »
Rıza hocam çok çok güzel bir çalışma tebrik ediyorum  :2up :2up :2up

ecorotti

• 2744
  • Deniz - Yaş 38
« Yanıtla #26 : 27 Mart 2015, 09:22:40 »
Rıza hocam harika bir iş çıkmış.

Namluyu meneviş kaplasaydık nasıl olurdu? :D
Okinawian

Rıza

• *
  • 562
  • Meslek: öğretmen
  • Yer: İstanbul-Pendik
« Yanıtla #27 : 27 Mart 2015, 11:17:44 »
çok güzel Rıca hocam Hem ustura hemde normal bıçaklardaki üstün yeteneğiniz çalışmlarınız bizim için çok güzel örnek teşkil ediyor
10 parmağınızda 10 marifet :2up
Teşekkür ederim Ersin
Rıza hocam çok çok güzel bir çalışma tebrik ediyorum  :2up :2up :2up
Teşekkür ederim Rasim Ustam
Rıza hocam harika bir iş çıkmış.

Namluyu meneviş kaplasaydık nasıl olurdu? :D
Ustam, Mehmet Usta ile yaptığınız çalışmayı gördüm.Gerçekten görünüm olarak harika olmuş.Elinize sağlık.Bıçakta çok güzel duracağını ve oksitlenme açısından kullanışlı olacağını düşünüyorum.Devamlı bileme ve masat gerektirmeyeceği için usturada oluşacak aşınma sorunları bıçakta olmayacaktır.