Bıçak Sanatı - Forum

Değisik bir ağız acma aleti

marslan_51

• 643
  • mehmet arslan/1977
  • Meslek: özel güvenlik
  • Yer: Niğde-Kocaeli
Değisik bir ağız acma aleti
« : 19 Mart 2015, 19:12:31 »
  Bu ustanin bicaklarini begeniyorum. Ustayi internette arastirirken youtube videolarini buldum. Cok degisik bi agiz acma calismasina denk geldim,ya da bana oyle geldi. Bir fikri olan var mi diye sorayim dedim. Buyrun video
https://youtu.be/PLxOlVV7EhY
Mesele av yada avcı olmak değildir,asıl mesele işinizi ne kadar iyi yaptığınızdır.

tarpoon

• 4739
Ynt: Değisik bir ağız acma aleti
« Yanıtla #1 : 19 Mart 2015, 19:28:24 »
satıh taşlama makınasına açılı bır tabla yerleştırmiş.  ıkı tarafıda hatasız şekılde açar .
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

marslan_51

• 643
  • mehmet arslan/1977
  • Meslek: özel güvenlik
  • Yer: Niğde-Kocaeli
« Yanıtla #2 : 19 Mart 2015, 19:34:36 »
satıh taşlama makınasına açılı bır tabla yerleştırmiş.  ıkı tarafıda hatasız şekılde açar .
Satih taslama bu kadar hizli asindirir mi yoksa bi cesit bant zimpara yada tasmi kullanmis acaba ustam.
Mesele av yada avcı olmak değildir,asıl mesele işinizi ne kadar iyi yaptığınızdır.

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #3 : 19 Mart 2015, 19:38:17 »
taş kullanılır. bu yatay sılındır seklındekı taş. vırde dık çalışanı var bır ara almayı duşunuyordum ancak taşı arkadaş patlatınca ne kadar tehlıkelı olduğunu görup vaz gectım. ancak dık çalışan modlanıp bant zımpara takılabılıyor. oda astarı yüzünü gecer .
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)