Bülent abi ellerinize sağlık yine süper olmuş, özellikle kılıfa bayıldım, modeli kopyalıyorum abi kusura bakma aynısından yapmam lazım
Teşekkür ederim Bülent ustam ben bi sorayım o zaman
Çok güzel BülentabiBana bushcrafti ve scandiyi sevdirdin
bushcraft modeli Bülent Abi ile özleşti Ellerine sağlık abi..
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş
Çok güzel, elinize sağlık
Tekrardan elinize sağlık bülent bey ilk bushcraft bıçağım olacak. Kargodan almak için sabırsızlanıyorum
ÇOK GÜZEL ELLERİNİZE SAĞLIK
Ustam eline saglık. İmza ve kılıf ayrı bir güzel
Yeni linerler geldi galiba. Her zamanki gibi kusursuz.
Ellerinize sağlık bülent bey yine klas ve kusursuz bir çalışma olmuş
Ellerinize Sağlık Güzel Olmuş
Geçtiğimiz C.tesi ve pazar günleri içerisinde yapmış olduğum kampta Bülent ustamızın yapmış olduğu bu bıçağı aktif olarak kullandım ve deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istedim.Bıçakla açıkçası her türlü işlem yaptım. Odunda kestim,dalda sıyırdım,yemekte yaptım. Yapmış olduğum her işte bıçak fazlasıyla görevini yaptı.Bu kadar işlemden sonra bile eve geldiğimde a4 kağıdını yağ gibi kesmeye devam etti bıçağım ve bu durum beni çok mutlu etti diyebilirim. Diğer ağız biçimleri hakkında birşey diyemiyeceğim ama scandi'den ben gayet memnunum diyebilirim.
Alıntı yapılan: kadirgumussoy - 25 Şubat 2015, 20:13:01Geçtiğimiz C.tesi ve pazar günleri içerisinde yapmış olduğum kampta Bülent ustamızın yapmış olduğu bu bıçağı aktif olarak kullandım ve deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istedim.Bıçakla açıkçası her türlü işlem yaptım. Odunda kestim,dalda sıyırdım,yemekte yaptım. Yapmış olduğum her işte bıçak fazlasıyla görevini yaptı.Bu kadar işlemden sonra bile eve geldiğimde a4 kağıdını yağ gibi kesmeye devam etti bıçağım ve bu durum beni çok mutlu etti diyebilirim. Diğer ağız biçimleri hakkında birşey diyemiyeceğim ama scandi'den ben gayet memnunum diyebilirim.İyi günlerde kullanın.
Alıntı yapılan: Volkan - 25 Şubat 2015, 20:43:50Alıntı yapılan: kadirgumussoy - 25 Şubat 2015, 20:13:01Geçtiğimiz C.tesi ve pazar günleri içerisinde yapmış olduğum kampta Bülent ustamızın yapmış olduğu bu bıçağı aktif olarak kullandım ve deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istedim.Bıçakla açıkçası her türlü işlem yaptım. Odunda kestim,dalda sıyırdım,yemekte yaptım. Yapmış olduğum her işte bıçak fazlasıyla görevini yaptı.Bu kadar işlemden sonra bile eve geldiğimde a4 kağıdını yağ gibi kesmeye devam etti bıçağım ve bu durum beni çok mutlu etti diyebilirim. Diğer ağız biçimleri hakkında birşey diyemiyeceğim ama scandi'den ben gayet memnunum diyebilirim.İyi günlerde kullanın.Teşekkürler