Bıçak Sanatı - Forum

Sinan Erşen

ersenanahtar

  • ***
  • 1362
  • SİNAN ERŞEN
    • BIÇAKLARIMIZ...
  • Meslek: anahtar&bıçakçılık
  • Yer: bandırma/balıkesir
Ynt: Sinan Erşen
« Yanıtla #80 : 08 Aralık 2014, 12:20:05 »
teşekkür ederim efendim sağolun... :)
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...

Levent Bulut

  • ***
  • 112
  • Meslek: Akademisyen
  • Yer: Ankara
Ynt: Sinan Erşen
« Yanıtla #81 : 08 Aralık 2014, 13:41:17 »
Sinan Ustam geçmiş olsun, acil şifalar.

Hakan AKSOY

  • *
  • 465
  • Yer: Konya
Ynt: Sinan Erşen
« Yanıtla #82 : 08 Aralık 2014, 15:29:46 »
Ustam Cok buyuk gecmıs olsun allah acıl sıfalar versın ...
Tohum Saç Bitmesse Toprak Utansın ,Hedefe Varmayan Mızrak Utansın ,Hey gidi Kuheylan Koşmana Bak sen ,Catlarsan Doğuran Kısrak Utansın.NFK

Osman Güney

  • ***
  • 418
  • Yer: Kocaeli
Ynt: Sinan Erşen
« Yanıtla #83 : 08 Aralık 2014, 18:43:40 »
Allahım acil şifalar versin. Geçmiş olsun usta.

berdohan

  • Mr. Bilge ERDOHAN (47)
  • ***
  • 581
  • Meslek: Elektronik Müh.
  • Yer: Ankara
Ynt: Sinan Erşen
« Yanıtla #84 : 09 Aralık 2014, 16:52:35 »
Geçmiş olsun, bununla kalsın.
Tecrübe dünyanın en pahalı şeyidir.
Bilge ERDOHAN

raskolnikov

  • ***
  • 189
  • Mürsel ERDOĞAN
  • Meslek: avukat
  • Yer: nevsehir
Ynt: Sinan Erşen
« Yanıtla #85 : 10 Aralık 2014, 14:12:13 »
Rabbim şifa ve afiyet versin.
Baş eğmedik edaniye ikbal ü cah için

ersenanahtar

  • ***
  • 1362
  • SİNAN ERŞEN
    • BIÇAKLARIMIZ...
  • Meslek: anahtar&bıçakçılık
  • Yer: bandırma/balıkesir
Ynt: Sinan Erşen
« Yanıtla #86 : 10 Aralık 2014, 14:30:33 »
çok teşekkür ederim efendim sağolun :)
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...