Bıçak Sanatı - Forum

KIZILKAN

ersenanahtar

  • ***
  • 1362
  • SİNAN ERŞEN
    • BIÇAKLARIMIZ...
  • Meslek: anahtar&bıçakçılık
  • Yer: bandırma/balıkesir
KIZILKAN
« : 28 Ocak 2015, 17:50:40 »
Sap malzemesi Paduk ağacı (kan ağacı)
Kını ahşap üzerine kuzu derisi giydirme...
Toplam boyu :40cm
Namlu: 27cm
Eni : 3cm
kalınlığı :6mm







































Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...

Salim Türk

  • *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
Ynt: KIZILKAN
« Yanıtla #1 : 28 Ocak 2015, 17:54:57 »
Ellerine sağlık Ustam  :2up

Kutsal

  • ***
  • 2124
  • Meslek: Çırak-48
  • Yer: Ankara
Ynt: KIZILKAN
« Yanıtla #2 : 28 Ocak 2015, 17:57:50 »
Söylenecek hiçbir şey bulamıyorum.
Sizin standart  çalışmalarınızdan biri olmuş bu da.
Çok güzel bir sanat eseri.
Elinize sağlık.
https://instagram.com/bulent.kutsal?igshid=viq8lfcnxydl
------------------------------------------------------
Those who do not move, do not notice their chains.Rosa Luxemburg.

m.salih

  • ***
  • 559
  • salih 1983
  • Yer: Erzurum
Ynt: KIZILKAN
« Yanıtla #3 : 28 Ocak 2015, 18:04:31 »
ellerinize sağlık...
Bıçak yapabilme ihtimalimi sevdim...

Emrah

  • ***
  • 1435
  • Meslek: Elektrik Pano
  • Yer: Antalya-1980
Ynt: KIZILKAN
« Yanıtla #4 : 28 Ocak 2015, 18:11:30 »
İşte bu bir başka olmuş ustam eline saglık
Her zaman doğru söyle ki, ne dediğini hatırlamak zorunda kalmayasın...

ersenanahtar

  • ***
  • 1362
  • SİNAN ERŞEN
    • BIÇAKLARIMIZ...
  • Meslek: anahtar&bıçakçılık
  • Yer: bandırma/balıkesir
Ynt: KIZILKAN
« Yanıtla #5 : 28 Ocak 2015, 18:14:25 »
teşekkür ederim efendim sağolun  :)
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...

Osman Kurt

  • ***
  • 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
Ynt: KIZILKAN
« Yanıtla #6 : 28 Ocak 2015, 18:17:29 »
Eline sağlık ustam.
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

harme85

  • ***
  • 140
  • Emrah
  • Meslek: gemici
  • Yer: hatay
Ynt: KIZILKAN
« Yanıtla #7 : 28 Ocak 2015, 18:45:01 »
Ellerinize sağlık gerçekten çok ama çok güzel

ASK

  • ***
  • 988
  • alicevik 1984
  • Meslek: memur
  • Yer: Balıkesir
Ynt: KIZILKAN
« Yanıtla #8 : 28 Ocak 2015, 19:02:38 »
sapa bayıldım ustam ellerin dert görmesin
Derdi dünya olanın,dünya kadar derdi olur.

bekir atar

  • ***
  • 110
  • Meslek: emekli
  • Yer: Erzincan
Ynt: KIZILKAN
« Yanıtla #9 : 28 Ocak 2015, 19:13:39 »
elinize sağlık güzelliğe söylenecek söz bulamadım elinize sağlık.

Mâhir

  • ***
  • 422
  • Mahir Selim KESKİN
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: İstanbul/Beykoz
Ynt: KIZILKAN
« Yanıtla #10 : 28 Ocak 2015, 19:52:44 »
Çok güzel olmuş, elinize sağlık.
Mahir Selim KESKİN

HALİL İBRAHİM

  • ***
  • 264
  • Meslek: Metalurji Malzeme
  • Yer: HATAY
Ynt: KIZILKAN
« Yanıtla #11 : 28 Ocak 2015, 19:58:16 »
Insan bunu kullanmaya kıyamaz, sanat eseri olmuş  :2up

aliata

  • ***
  • 998
  • Meslek: elk.
  • Yer: ankara
Ynt: KIZILKAN
« Yanıtla #12 : 28 Ocak 2015, 20:42:51 »
Ellerinize sağlık,çok hoş görünüyor.

Rıza

  • *
  • 562
  • Meslek: öğretmen
  • Yer: İstanbul-Pendik
Ynt: KIZILKAN
« Yanıtla #13 : 28 Ocak 2015, 21:00:09 »
Yine harika bir eser çıkmış ortaya.Ellerine sağlık Sinan ustam.

yasin

  • ***
  • 842
  • yasin er
  • Meslek: memur
  • Yer: ankara
Ynt: KIZILKAN
« Yanıtla #14 : 28 Ocak 2015, 21:08:12 »
Ellerine sağlık sinan ustam.  :2up
Hatasız kul olmaz hatamla sev beni.

apeiron

  • ***
  • 411
  • İbrahim Kaymaz-1975
  • Meslek: Tasarım prodüksiyon
  • Yer: İstanbul
Ynt: KIZILKAN
« Yanıtla #15 : 28 Ocak 2015, 22:31:29 »
Sinan usta bu ne güzellik böyle, fotoğraf ta dahil kullanılan tüm malzemeler uyum içinde; harika olmuş elinize, emeğinize sağlık. :)
Doğa, O ile paylaşabildiğin kadar senindir.

ersenanahtar

  • ***
  • 1362
  • SİNAN ERŞEN
    • BIÇAKLARIMIZ...
  • Meslek: anahtar&bıçakçılık
  • Yer: bandırma/balıkesir
Ynt: KIZILKAN
« Yanıtla #16 : 28 Ocak 2015, 23:04:49 »
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim dostlarım zevkli bir çalışma oldu... :-)
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...

kcitak

  • magblozyVE
  • ***
  • 48
  • Meslek: Muhendis
  • Yer: Izmir
Ynt: KIZILKAN
« Yanıtla #17 : 30 Ocak 2015, 10:27:22 »
Tek kelime ile mükemmel. Elinize emeğinize sağlık.

Bekir Arslan

  • *
  • 36
  • Meslek: Yazılım Uzmanı
  • Yer: İstanbul
Ynt: KIZILKAN
« Yanıtla #18 : 30 Ocak 2015, 12:55:44 »
Şahane olmuş. Baştan sona belgesele konu olacak bir çalışma. Elinize sağlık.