Bıçak Sanatı - Forum

KOHLSWA SWEDEN SPECIAL 150KG

Murat AKIN

• 619
  • Meslek: Emekli teknik öğretmen
  • Yer: Tekirdağ
Ynt: KOHLSWA SWEDEN SPECIAL 150KG
« Yanıtla #20 : 01 Aralık 2019, 14:32:05 »
İyi örs bulmuşsunuz ama örs altlığına güzel demek biraz hafif kaçacak elinize sağlık.

Altlığın saç kalınlığına dikkat ettim belli değil eğer ince saçtan yapmışsanız güçlü darbelerde kötü bir ses çıkarır  ve yerinde gezer, kullanımdan sonra belli olur.

Yazılar için çok uğraşmışsınız hele model örsün kalıp izi bile belli oluyor, unutmamışsınız.

İyi günlerde kullanınız.

İş yeriniz boru büküm işi yapan bir yer olmalı.

Emretpc

• mgWayncUF
  • 198
  • www.topcuoglubukum.com
    • private lady for adult chat
  • Meslek: Metal Bukum
  • Yer: Konya
« Yanıtla #21 : 02 Aralık 2019, 21:11:57 »
Hocam ellerine sağlık çok güzel olmuş. Örse diyecek yokta, sehpa efsane olmuş. İyi günlerde kullan...  :2up
Teşekkür ederim.  :)

Hayırlı uğurlu olsun, örsünüz hakikatten kaliteli hem marka olarak hem de model olarak çok güzel bir örs, benimde ilgimde olan bir model special olan model, sehpası ise apayrı bir güzel olmuş emeklerinize sağlık.
Teşekkür ederim Soytürk usta begenmenize sevindim örse olan ilgim sizin belgeseldeki örsünüzü gördükten sonra başladı :D
İyi örs bulmuşsunuz ama örs altlığına güzel demek biraz hafif kaçacak elinize sağlık.

Altlığın saç kalınlığına dikkat ettim belli değil eğer ince saçtan yapmışsanız güçlü darbelerde kötü bir ses çıkarır  ve yerinde gezer, kullanımdan sonra belli olur.

Yazılar için çok uğraşmışsınız hele model örsün kalıp izi bile belli oluyor, unutmamışsınız.

İyi günlerde kullanınız.

Teşekkür ederim Murat hocam
Hocam öncelikle kullanmak için aldım fakat restore ettikten sonra kıyamadım ofisimize koyduk görsel oldu
Saç kalınlığı kullanıma uygun tablası ve papucları 10mm ayak saçları 6mm sağlam oldu yazıları ise lazerde kestirdim argon kaynağı ile kaynattım örs logosunuda kesilmiş 2 adet 10mm platini kaynattım eğe ile ufak örs logosu haline getirdim
Işim metal büküm yani lama boru profil alüminyum saç bakır krom bütün malzemeleri büküyoruz.

Emretpc

• mgWayncUF
  • 198
  • www.topcuoglubukum.com
« Yanıtla #22 : 02 Aralık 2019, 21:14:45 »
Hocam ellerine sağlık çok güzel olmuş. Örse diyecek yokta, sehpa efsane olmuş. İyi günlerde kullan...  :2up
Teşekkür ederim.  :)

Hayırlı uğurlu olsun, örsünüz hakikatten kaliteli hem marka olarak hem de model olarak çok güzel bir örs, benimde ilgimde olan bir model special olan model, sehpası ise apayrı bir güzel olmuş emeklerinize sağlık.
Teşekkür ederim Soytürk usta begenmenize sevindim örse olan ilgim sizin belgeseldeki örsünüzü gördükten sonra başladı :D

İyi günlerde kullanınız.

Teşekkür ederim Murat hocam
Hocam öncelikle kullanmak için aldım fakat restore ettikten sonra kıyamadım ofisimize koyduk görsel oldu
Saç kalınlığı kullanıma uygun tablası ve papucları 10mm ayak saçları 6mm sağlam oldu yazıları ise lazerde kestirdim argon kaynağı ile kaynattım örs logosunuda kesilmiş 2 adet 10mm platini kaynattım eğe ile ufak örs logosu haline getirdim
Işim metal büküm yani lama boru profil alüminyum saç bakır krom bütün malzemeleri büküyoruz.
https://imgyukle.com/i/RhDbXo
https://i.imgyukle.com/2019/12/02/RhDbXo.jpg
« Son Düzenleme: 02 Aralık 2019, 21:17:44 Gönderen: Emretpc »

Levo

• 63
  • Meslek: Perakende
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #23 : 03 Aralık 2019, 09:45:50 »
Güle güle kullanın, örs gerçekten dekoratif olarak da çok şık. Emeğinize sağlık.

Emretpc

• mgWayncUF
  • 198
  • www.topcuoglubukum.com
« Yanıtla #24 : 04 Aralık 2019, 22:48:25 »
Güle güle kullanın, örs gerçekten dekoratif olarak da çok şık. Emeğinize sağlık.
Teşekkür ederim

CENGaver42

• 628
  • Cengiz
  • Meslek: öğretmen
  • Yer: konya
« Yanıtla #25 : 06 Aralık 2019, 10:16:43 »
Emre hayırlı olsun. Her şeyi ile çok güzel olmuş. Konya ya çok geliyorum bu aralar bir gün uğraya bilirsem geleceğim yanına.
"Ne kadar usta olursan ol acemi olacagın pek çok gün olacak."

Emretpc

• mgWayncUF
  • 198
  • www.topcuoglubukum.com
« Yanıtla #26 : 06 Aralık 2019, 16:38:05 »
Emre hayırlı olsun. Her şeyi ile çok güzel olmuş. Konya ya çok geliyorum bu aralar bir gün uğraya bilirsem geleceğim yanına.
Teşekkür ederim hocam.
Memnun olurum buyur gel hocam  :)

CENGaver42

• 628
  • Cengiz
  • Meslek: öğretmen
  • Yer: konya
« Yanıtla #27 : 08 Aralık 2019, 15:34:06 »
Numaranı özelden at da bulunsun bende.
"Ne kadar usta olursan ol acemi olacagın pek çok gün olacak."