Mehmet bey ellerine sağlık maşallah sanat eseri olmuş okadar çok hoşuma gitti ki etkinliğe katılasım geldi. 
Yasin Hocam herzaman bekleriz. Bu seneki etkinlik sönük geçti. Galiba ustalarımızı yoruyoruz gereksiz sorular ve her anlamada hazıra konma telaşıyla. Ama bakalım azda olsa zaman var belki yine gelir sevindirirler bizi. Sadece ustalarımızda değil herkes katılsa ne güzel olur. Hem hediye etmenin sevincini yaşarız hemde sevabını paylaşırız. Ben bir öncekine çok istemiştim nasip olmamıştı. Nasipmiş buna katıldık. Rabbim hayırlı bir şekilde neticelendirmeyi nasip eyler inşallah.
Mehmet bey Çok güzel olmuş
bu ne güzel bir çalışma elleriniz dert görmesin 
Teşşekkür ederim. inşallah ilerde yenileride gelir. Paylaşırız.
Mehmet harika bir çalışma ,pimler konusu sana büyük bir tecrübe olmuş bu çalışmanın üzerine kalemkarlık olan denemelerinden bekliyorum.kabzada corian yerine kemik yada diş doğal malzemeler kullanabilirsin bundan sonra kendine olan güveninde geldiğine göre bizleri harika şeyler bekliyor inşallah..
Abi saolasın beni şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada desteklediğin için. Kemik kullanmak istiyorum ancak üzerinde gözenekler oluyor bu gözeneklere kir girince pek güzel durmuyor. Onun için corean malzeme seçtim. Bitişi şık duruyor ama tabiki yapay malzeme. Fildişi yapayım diye düşünmüştüm ama bir ara obje fildişi almıştım. Üzüldüm sonra. Zannediyorum oda olmayacak. Bakalım bir kaç corean daha denicem. Zaten bıçaklar hazır. Onlarda da biraz geliştirdikten sonra kendimi, hayırlısıyla pahalı malzemelere bakarız artık.