Bıçak Sanatı - Forum

yarı zamanlı iş

devrim

• 997
  • devrim doludizgin.
  • Meslek: Aydınlatma, Elektrik-Elektronik
  • Yer: İstanbul Maltepe
yarı zamanlı iş
« : 15 Eylül 2014, 20:58:01 »
herkese merhaba
biliyorsunuz öğrencilik denilince akla fakirlik geliyor bende para konusunda annemin verdiği yemek parasından başka harçlık alamıyorum bu yüzden de çalışmaya karar verdim birkaç yere sordum yarı zamanlı işçi lazım mı diye yarı zamanlı dediğimizde direk bir dışlamayla karşılaşıyoruz   
bende belki forumda birisinin işçiye ihtiyacı vardır yada bir tanıdığı vardır bende cebime birazcık para koyarım diye bu konuyu açtım şimdi size soruyorum yarı zamanlı işçi lazım mı  ??? ben bir ara mobilya işinde çalıştım ve elektrik elektronik okuyorum plakete lehim yapma konusunda iyi sayılırım elektrik olayında da idare ederim ve ağır taşıyabilirim ve başka bir sektörde de çalışsam ilk haftada öğrenebileceğim kadar şeyi öğrenirim eğer benim gibi yarı zamanlı elemana ihtiyacınız varsa yorum atabilirsiniz yada özelden yazabilirsiniz bu arada Kartal Kadıköy hattı dışına çıkamam çünkü okuldan saat 5te çıkıyorum saygılarımla...
Hayat düz bir yol değildir ki sürekli ileri gidesin ; bazen daire çizer olduğun yere dönersin bazen de bir kaç adım geri gidersin.

Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır.(Mustafa Kemal ATATÜRK)

devrim

• 997
  • devrim doludizgin.
  • Meslek: Aydınlatma, Elektrik-Elektronik
  • Yer: İstanbul Maltepe
Ynt: yarı zamanlı iş
« Yanıtla #1 : 16 Eylül 2014, 20:57:07 »
ustalarım okul saatleri 9 derse düştü yani 4te çıkıyorum okuldan ve gerçekten hiç yok mu işçi araya birisi lütfen çok ucuza da çalışırım bende artık bıçak yapmak istiyorum para kazanmam lazım kendi paramla yaparsam bu işi annemde seve seve razı olur zaten kartal Kadıköy arası işçi arayanınız varsa yada bir tanıdığınız lütfen irtabata geçelim ağır işleri yapabilirim mobilyacı dediğim dükkanda çok ağır işler yapıyoduk zaten mesela 150 kilo kadarlık mdf plakayı 2 kişi taşıyoduk ve bazen evlere fayans laminant parke döşemeyede gidiyorduk saygılarımla...
Hayat düz bir yol değildir ki sürekli ileri gidesin ; bazen daire çizer olduğun yere dönersin bazen de bir kaç adım geri gidersin.

Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır.(Mustafa Kemal ATATÜRK)