ellerine sağlık Murat abi bence Ahşaptan kılıflarımı yapsan deride son noktaya geldin
Ben de sevinmiştim bana mı yaptın deyu. Ellerine sağlık.
Ustam eline sağlık.Birbirinden güzeller
eline sağlık abim. hepsi birbirinden güzel çalışmalar. bu bayram ben de bu model bir kılıf yaptım. son bir kaç işi kaldı, sonrasında yorumlarını bekleyeceğim
eline sağlık Murat abi ..
Ustam ellerine sağlık çok güzel çalışmalar olmuş. Bülent ustam güle güle kullansın.
Elleriniz dert görmesin Ustam çok güzeller. Bu arada aklıma takıldı desen vermek için ıslatıyormuyduk deriyi?
Güzel. Teşekkürler bu keyif için...
Bayramda boş durmamak bu olsa gerek Ellerine kollarına sağlık
ustam şahane olmuş hepsi birbirinden güzel; kararsız bırakıyor insanı.
Elinize sağlık çok güzel olmuş...
güzel çalışmalar ustam ellerinize sağlık
Murat Bey ellerinize sağlık çok güzel olmuş fotoğraf a şöyle bir baktım vahşi batıda kovboy malzemeleri satılan bir malzemelik havası verdi bana onlar nedir öyle bir seri fabrikadan çokmış gibi maşallah nazar etmiyelim.
Ustam süper çalışmalar olmuş. Mükemmller.
Herzamanki gibi.. Harikalar
Mükemmel çalışmalar. Bir iki sorum var müsadenizle.Bu açık kahve rengindeki uzun çizgileri nasıl yapıyorsunuz.Ahşap gibi görünüm veriyor şahane.Bi de bu açık kahve renk bu şekildemi satılıyormu yoksa sizmi açıyorsunuz rengini.Teşekkürler.
Murat Bey hepsi çok güzel çalışmalar ellerinize sağlık . Gerber için yaptığınız kılıf çok yakışıklı olmuş
Alıntı yapılan: zuhrat - 12 Ekim 2014, 20:44:09 ellerine sağlık Murat abi bence Ahşaptan kılıflarımı yapsan deride son noktaya geldin +1 ustam birde sizin çalışmalarınız da kurt işlemesine pek denk gelmedim güzel görünebilir
Murat bey bu derilerin renklendirme sini sizmi yapıyorsunuz yoksa hepsini renklimi alıyorsunuz.