Yunus bey harikasınız. Elleriniz dert görmesin. Gözlerimiz bayram yaptı.
Yunus emre usta yine kimliğinizi yansıtan çok güzel bıçak olmuş,kalınlık 6mm galiba
Bende bu bıçağı merakla yayınlamanı bekliyordum. Harika olmuş ellerine sağlık
ustam ellerine sağlık. geri planda kalmış gibi gözükse de kılıfın da çok başarılı. yılan ağacı desenine uygun bir renklendirme yapmışsın ve gerçekten harika olmuş. ellerine sağlık. dövme demene rağmen, yüzey yine oldukça kusursuz ellerin dert görmesin....
Eline sağlık abi Bu seri daha devam edecek mi ? Her ava yeni bıçak yapıyorsun galiba çok hızlısın
harika bir ikili yılan ağacına hayranım,birde çatlamasa Elinize sağlık Yunus usta.
cıncık gibi maşallah her şeyiyle 10 numara
Yunus abi calısma sahane eline saglık ama gozum nedense mat namlu aradı su son karartılmıs namlular gercekten bu forma cok yakısıyo
İşte benim namlu tipim hayran hayran baktım ustam elinize saplık ne yalan söyleyeyim ben de diğer modellerin sadece görünümünü beğenmiyordum ama bu model harika oturmuş Yunus Ustam ayrıca sizin kılıf işçiliğinize de bayılıyorum okadar mı güzel uyar bir bıçakla bir kılıf tekrardan elinize sağlık ustam.Sağ olasın Özgür çok teşekkür ederim beğendiğine çok sevindim.Alıntı yapılan: ozan191 - 06 Mayıs 2014, 18:09:39Efsane olmuş elinize sağlık Çok teşekkür ederim Ozan beğenmene çok sevindim .Alıntı yapılan: suf77Taner - 06 Mayıs 2014, 18:52:04Çok güzel olmuş Yunus Emre kılıfın dikişlerini eldemi dikiyorsun makinadamı çok düzgün maşallah..Çok teşekkür ederim beğendiğinize çok sevindim sağ olun .Tüm işleri elde yapıyorum biraz sabırla bir şeyler yapmaya çalışıyorum.Alıntı yapılan: mozambikli - 06 Mayıs 2014, 19:05:11eline sağlık Yunus abi. baktıkça içim açıldı Sağ olasın Ahmet beğendiğine çok sevindim çok teşekkür ederim.Alıntı yapılan: Rıza - 06 Mayıs 2014, 19:06:49Yine çok güzel bir çalışma çıkmış ortaya.Elinize, emeğinize sağlık.Çok teşekkür ederim Rıza hocam beğendiğinize çok sevindim.Alıntı yapılan: sefaçabuk - 06 Mayıs 2014, 19:59:24Valla söylenecek herşey söylenmiş, ellerine sağlık nefis bir çalışma Çok teşekkür ederim Sefa hocam sağ olun beğenilerinize layık olmaya çalışacağım.Alıntı yapılan: Ercan Utkun - 06 Mayıs 2014, 22:33:11 Bunu güzelliğini vurgulayacak bir ünlem ya da fiil bulamadım ,kılıf apayrı bir işçilik kalitesini yansıtıyor, bıçak desen daha fena.. Usta sen ne yaptın yahu? Çok teşekkür ederim Ercan hocam sağ olun beğendiğinize çok sevindim sağ olun .
Efsane olmuş elinize sağlık
Çok güzel olmuş Yunus Emre kılıfın dikişlerini eldemi dikiyorsun makinadamı çok düzgün maşallah..
eline sağlık Yunus abi. baktıkça içim açıldı
Yine çok güzel bir çalışma çıkmış ortaya.Elinize, emeğinize sağlık.
Valla söylenecek herşey söylenmiş, ellerine sağlık nefis bir çalışma
Bunu güzelliğini vurgulayacak bir ünlem ya da fiil bulamadım ,kılıf apayrı bir işçilik kalitesini yansıtıyor, bıçak desen daha fena.. Usta sen ne yaptın yahu?
Çok iyi bir çalışma olmuş, ellerinize sağlık.Ben gıpta ile izlemeye devam ediyorum...
Aslında dövme deyince parlamayan, üstünde dövme izleri olan bir bıçak hayal etmiştim. Ama bu da çok güzel olmuş be abi. Sizden bir bıçak alsam kimse inanmaz bunun el yapımı olduğuna arada birkaç hata bırakın da el yapımı olduğu anlaşılsın yav
Ustam yorum yok süüüppppppppeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr
bundan sonra böyle güzel bıçaklarda yorum yapmayacam, zira söyliyecek kelime yok
Tebrikler .diğerleride güzeldi ama bu beni daha çok etkiledi daha çok hoşuma gitti.
Çok güzel bir çalışma olmuş çok beğendim
Harika olmuş
yunus ustam elinize sağlık bıçak her zamanki ustalığınızın bir yansıması ama kılıftaki ufak tefek gibi görünen detaylar dikkat çekici , kılıfa çok hoşluk katmış...
elinize sağlık güzel çalışma olmuş bu bıçağı tanerin orda görmüştüm bir ara
Ellerinize sağlık.. Harika bir iş çıkarmışsınız ortaya.. Hele kabze ile kılıftaki desen uyumu mükemmeell Sağ olasın Orhan ustam beğendiğin için çok teşekkür ederim .