Bıçak Sanatı - Forum

Kabzalık plaka kesimi için ekipman

atikmehmet

• 1212
  • Mehmet ATİK - 1984
  • Meslek: Şehir Plancısı
  • Yer: İstanbul
Ynt: Kabzalık plaka kesimi için ekipman
« Yanıtla #20 : 09 Mart 2014, 02:23:05 »
Devir ayarı olmayan dekopajlarda kesim yaparken ucun yanmaması için pratik olarak kısa kısa tetikleme yapılabilir. Yani tetiğe tam basıp kesim yapmak yerine tetiğe kısa kısa basarsanız düşük devirdeymişcesine kesim yapabilirsiniz. Aynı işlemi devir ayarı olmayan matkaplarda delik delerken de uygulayabilirsiniz ;)

Sefa Abi haddim olmayarak bir değerlendirme yapmak istiyorum, Abi ansiklopedi gibisin Maşallah :)

Bölüm: Pratik Bilgiler
Konu: Dekupajla çelik kesme
İp uçları:   1.
                 2.
şeklinde devam eden

Nece yitik biçek erse öz sapın yonumas
www.instagram.com/atik_mehmt/
www.mehmetatik.com

ecorotti

• 2744
  • Deniz - Yaş 38
« Yanıtla #21 : 09 Mart 2014, 09:46:37 »
Boşuna üstad demiyoruz.  Anabrittanica maşallah.  :)
Okinawian

« Yanıtla #22 : 09 Mart 2014, 11:28:54 »
Bir düşünür demiş ki "iyi değerlendirmeler doğru deneyimlerden, doğru deneyimler ise yanlış değerlendirmelerden oluşur..."  bu mantıktan hareket edersek, yaş ve meslek olarak belki de bir çok arkadaştan daha çok yanlış yapmışımdır. Bu da beni bilgili değil aslında daha deneyimli yapıyor  ;) İşte benim durumum bu.
"Pratik bilgiler" diye bir başlık atılıp altına devam edilebilir, bence iyi fikir  :2up

atikmehmet

• 1212
  • Mehmet ATİK - 1984
  • Meslek: Şehir Plancısı
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #23 : 09 Mart 2014, 17:01:13 »
Bir düşünür demiş ki "iyi değerlendirmeler doğru deneyimlerden, doğru deneyimler ise yanlış değerlendirmelerden oluşur..."  bu mantıktan hareket edersek, yaş ve meslek olarak belki de bir çok arkadaştan daha çok yanlış yapmışımdır. Bu da beni bilgili değil aslında daha deneyimli yapıyor  ;) İşte benim durumum bu.
"Pratik bilgiler" diye bir başlık atılıp altına devam edilebilir, bence iyi fikir  :2up
Abi bu söylediklerinde değerlendirmemi destekliyor. Kitap gibisin alçak gönüllü ve kıymetli bir okadar yararlı. Sen belki hatırlamıyosundur ama foruma kayıt olduğumdan beri hem özelden hemde konu başlığı altından forumdaki bir çok ustamız gibi yardımlarını bilgi birikim ve deneyimlerini eksik etmedin. Onun için diyorum, sanki kitaplıkta bir raftaymıssın da başımız sıkışınca açıp bakıyormuşuz gibi yani :) Gerçi bu forumunda mantığı birazda bu galiba.
Nece yitik biçek erse öz sapın yonumas
www.instagram.com/atik_mehmt/
www.mehmetatik.com