Bıçak Sanatı - Forum

kolleksiondan guzel bir parca

dolch

• **
  • 159
  • Meslek: nakliye
  • Yer: kocaeli
kolleksiondan guzel bir parca
« : 05 Nisan 2014, 22:38:56 »
yine eski yapim sifir guzel bir parca
<div align="center"><p>[img width= height=]http://cdn03.trixum.de/upload2/800/681/3/3b7400815a9abaaa80e3d3cc95ca76a38.jpg[/img]</p><p>[img width= height=]http://cdn03.trixum.de/upload2/800/681/4/4b5cd55c0a92b4429925eb5abc20c2d29.jpg[/img]</p><p>Kostenlose XXL Bilder bei TRIXUM.DE</p></div>

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
Ynt: kolleksiondan guzel bir parca
« Yanıtla #1 : 05 Nisan 2014, 22:51:32 »
Namluda ilginç bir çalışma yapılmış, güzelmiş  :2up

tufan

• 1180
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: kırklareli/ lüleburgaz
« Yanıtla #2 : 05 Nisan 2014, 23:49:58 »
Çok güzel :2up
Eğer bir örs isen kendini sabit tut,eğer bir çekiç isen zamanında vur. ( G.Herbert)

onok

• 292
  • Meslek: memur
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3 : 08 Nisan 2014, 12:07:13 »
Çok güzelmiş, güle güle saklayın... :2up :2up :2up
Türk, Oğuz  Beyleri, Milleti İşitin:
Üstte Mavi Gök Çökmedikçe, Altta Yer Delinmedikçe, TÜRK MİLLETİ, İlini Töreni Kim Bozabilecek, TÜRK MİLLETİ Ürper ve Uyan...

35 Atınpark

• *
  • 65
  • Meslek: Ender Dolu Studiosus Reisen München
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #4 : 26 Nisan 2014, 22:51:07 »
Merhaba , uzun zaman bu siteyi izledim , pek çok ilgi çekici konuyu zevkle okudum . Önce Karacasu taşını ,geçen hafta da Girit taşını bahsedilen adreste - Tahtakale'de- buldum.  Kilosu 90 lira dan 1200 gramlık bir düzgün taş aldım. Bunlara birer ahşap kasa yaptım .Sanırım Emre arkadaşımızın bileme videosunu izleyerek birşeyler öğrenmeye çalışıyorum. Bu arada Arkansas taşının doğal bir taş olmadığını ve Girit taşının 1000 grid olduğunun duydum. Bu bilgileri onaylar mısınız ? Ayrıca yine bu dialoglar sırasında Karacasu taşına kösere taşı dendiğini okumuştum.Oysa köserlemek tükçede bir fiil imiş. Yani Adana'daki biley taşına da kösüre ya da kösere taşı deniyor. Bu genel bir tabir .Bunu paylaşmak istedim. Bu arada Karabük Eskipazar'da Akçay makine ile iletişime geçip 15kg lık taşa ayakla çevrilebilen bir aparat monte eden genç bir arkadaşla tanıştım. bir taş sipariş ettim. Kargo sorununu çözersek getirteceğim. İsteyene tel. no verebilirim . Ya da siz zaten bunu biliyorsunuzdur. Tabii ki bunu bahçe adavatı için almak isterim. Fakat çok hoş . Karşısında kahve de içebilirim. Sizleri izliyorum. Hoşça kalın ..
Ölmeden  önce  ölünüz        ( Hadis-i Şerif )

35 Atınpark

• *
  • 65
  • Meslek: Ender Dolu Studiosus Reisen München
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #5 : 26 Nisan 2014, 23:01:20 »
Bu arada asıl konuyu unutmuşum , farkettim , yukarıdaki bıçağın kabzesinde 8 köşeli yıldız yani oktagon doğu Hristiyanlığına ait bir simge. Prensip olarak batıda unutulmuş bir konu. Çok derin ve detaylı bir anlamı da var. Bunun bu bıçakta oluşu tuhaf , hoş , şaşırtıcı .
Ölmeden  önce  ölünüz        ( Hadis-i Şerif )

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
« Yanıtla #6 : 26 Nisan 2014, 23:16:02 »
Merhaba , uzun zaman bu siteyi izledim , pek çok ilgi çekici konuyu zevkle okudum . Önce Karacasu taşını ,geçen hafta da Girit taşını bahsedilen adreste - Tahtakale'de- buldum.  Kilosu 90 lira dan 1200 gramlık bir düzgün taş aldım. Bunlara birer ahşap kasa yaptım .Sanırım Emre arkadaşımızın bileme videosunu izleyerek birşeyler öğrenmeye çalışıyorum. Bu arada Arkansas taşının doğal bir taş olmadığını ve Girit taşının 1000 grid olduğunun duydum. Bu bilgileri onaylar mısınız ? Ayrıca yine bu dialoglar sırasında Karacasu taşına kösere taşı dendiğini okumuştum.Oysa köserlemek tükçede bir fiil imiş. Yani Adana'daki biley taşına da kösüre ya da kösere taşı deniyor. Bu genel bir tabir .Bunu paylaşmak istedim. Bu arada Karabük Eskipazar'da Akçay makine ile iletişime geçip 15kg lık taşa ayakla çevrilebilen bir aparat monte eden genç bir arkadaşla tanıştım. bir taş sipariş ettim. Kargo sorununu çözersek getirteceğim. İsteyene tel. no verebilirim . Ya da siz zaten bunu biliyorsunuzdur. Tabii ki bunu bahçe adavatı için almak isterim. Fakat çok hoş . Karşısında kahve de içebilirim. Sizleri izliyorum. Hoşça kalın ..
Öncelikle sizi tanışma bölümüze alalım kendinizi tanıtın
Sorularınıza gelince Arkansas taşının doğalıda var yapay olarak arkansas tozundan birleştirilen versiyonlarıda
Girit taşı 1200 olarak biliniyor
Karacasu taşı ile kösüre taşı aynı şey değildir.
« Son Düzenleme: 26 Nisan 2014, 23:20:19 Gönderen: Osman Kurt »
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram