Bıçak Sanatı - Forum

Bi bakabilirmisiniz..(Yeni başlıcam)

Muhammed

• *
  • 20
  • Yer: Samsun
Bi bakabilirmisiniz..(Yeni başlıcam)
« : 20 Nisan 2014, 15:11:18 »
Esselamun aleyküm..
Öncelikle kolay gelsin.Ben demircilik diye bi şeyin kaldığını düşünmüyordum.İyikide tesadüf eseri bu siteyi görmüşüm  :)
Ben bu işe başlamak istiyorum ama yanlış anlamayın forumdaki konuları hiç anlamadım..Yok örs müş yok metal çeşidiymiş yok kimyasallarmış..  :( Bu işin bu kadar karışık olduğunu bilmiyodum..Şimdiye kadar ahşap oymacılıkla uğraştım yani el yeteneğim var.Yeterli imkanlarada sahibim..Bu forumda işin ehli insanların olduğunu görünce odunluğu boşaltmayı başladım bile O:-)
Efendiler,kısacası ben şimdi napıcam ? Malzemeler neler ? Nereden bulabilirim ? Ocak nasıl kurulur ? Kömür taş kömürümü ? ...Kısaca hiç bir şey bilmiyorum..Forumda bunun hakkında konu varsa lütfen linkini yazın..

Kaya

• 2867
  • Meslek: technik
  • Yer: Frankfurt
Ynt: Bi bakabilirmisiniz..(Yeni başlıcam)
« Yanıtla #1 : 20 Nisan 2014, 16:26:30 »
Aleykum Selam
Bu iş bayaği eğlenceli hale gelmeye başladi. :-\
Alimler seyre dalar ,cahil olan dostluk düsmanlik arar

gökhan bakla

• 2620
    • blog
  • Yer: İstanbul / Tekirdağ - 1978
« Yanıtla #2 : 20 Nisan 2014, 16:51:11 »
Aleyküm Selam,

Hoşgeldiniz Muhammet bey, öncelikle merhaba bölümün de kendinizi tanıtırsanız çok daha iyi olur.

Diğer sorularınızın çoğunun cevabı pek çok defa forum bünyesinde soruldu, tartışıldı ve cevaplandı. Bunların tek tek linkini veremem ama sağ üstte bir arama kutusu var oraya sorarsanız o size yardımcı olacaktır.

Muhammed

• *
  • 20
  • Yer: Samsun
« Yanıtla #3 : 21 Nisan 2014, 14:41:30 »
Saolun ilginiz için..
Elimde black decker dan aldığım çok amaçlı el aleti var.Onun demir kesme diskleri satılıyomuş sizce işe yararmı ?..Şimdilik bayabi zımpara aldım :) şimdide sizin tarif ettiğiniz tuğlalardan almaya çıkıcam.. :) Bakalım  ..

« Yanıtla #4 : 21 Nisan 2014, 18:31:09 »
Aleyküm Selam,

Hoşgeldiniz Muhammet bey, öncelikle merhaba bölümün de kendinizi tanıtırsanız çok daha iyi olur.