Bıçak Sanatı - Forum

Nacizane

rmzarsln

• 61
  • Ramiz A.
  • Meslek: Talebe (Hukuk)
  • Yer: İstanbul
Ynt: Nacizane
« Yanıtla #20 : 22 Nisan 2014, 06:42:49 »
Her biri birbirinden güzel, birbirinden değerli. Ellerinizi dert görmesin ustam.
Ahlak iledir kemâli âdem, ahlak iledir nizamı âlem

legolas

• 1067
  • Gökhan
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Balıkesir
« Yanıtla #21 : 22 Nisan 2014, 09:10:48 »
Ellerine sağlık Turgut ustam gene size yakışır güzel çalışmalar olmuş, şahmerdan boş durmuyor çalışıyor diyorsunuz, Maşallah.  :2up :2up :2up
"Bir delil ile 40 alimi yendim ama 40 delil ile bir cahili yenemedim." (İmam Şafi)

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
« Yanıtla #22 : 22 Nisan 2014, 09:24:53 »
ellerine sağlık ustam. damascus sana farklı bir ivme kazandırmış :2up
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/

turgut aydemir

• *
  • 449
  • Meslek: bıçak ımalatı
  • Yer: bursa
« Yanıtla #23 : 23 Nisan 2014, 09:37:55 »
bıçaklarmı daha güzel yoksa bu bıçakların nacizane başlığı adı altında yayımlanmasımı daha güzel bilemedim. hocam ellerine sağlık iyiki buradasın
Ellerine sağlık turgut ustam yine harikalar üretmişsin ,günde kaç saat çalışıyorsun? Yaptıklarını nerede saklıyorsun? >:D
Yeni atölyenin ilk ürünleri olması lazım.
Her biri birbirinden güzel, birbirinden değerli. Ellerinizi dert görmesin ustam.
Ellerine sağlık Turgut ustam gene size yakışır güzel çalışmalar olmuş, şahmerdan boş durmuyor çalışıyor diyorsunuz, Maşallah.  :2up :2up :2up
ellerine sağlık ustam. damascus sana farklı bir ivme kazandırmış :2up
Arkadaşlar iyi niyetli düşünceleriniz için teşekkürler

gokhand

• 1137
  • Meslek: Dış Ticaret
  • Yer: ankara
« Yanıtla #24 : 23 Nisan 2014, 09:54:35 »
Bileğinize Kuvvet, tebrik ederim

Benim yorumum fotoğraflar hakkında olacak, KIRMIZI arka fon nesnelerin ayrıntılarını gizler. Açık havada doğal bir fon üstünde çektiğiniz resimlerde damaskusun ayrıntıları gayet net. Aşşağıda karanlık ortam flaş ve kırmızı arka fonla çektiğiniz bıçağın, aydınlık ortam ve doğal bir fonlama ile çekilmiş iki resminin karşılaştırılması.

turgut aydemir

• *
  • 449
  • Meslek: bıçak ımalatı
  • Yer: bursa
« Yanıtla #25 : 24 Nisan 2014, 10:03:39 »
Bileğinize Kuvvet, tebrik ederim

Benim yorumum fotoğraflar hakkında olacak, KIRMIZI arka fon nesnelerin ayrıntılarını gizler. Açık havada doğal bir fon üstünde çektiğiniz resimlerde damaskusun ayrıntıları gayet net. Aşşağıda karanlık ortam flaş ve kırmızı arka fonla çektiğiniz bıçağın, aydınlık ortam ve doğal bir fonlama ile çekilmiş iki resminin karşılaştırılması.

Düşüncelerinizde haklısınız her işin ince yönleri var fotoğraf konusunda hic bir bilgim yok çekimler rast gele