Bıçak Sanatı - Forum

band zınpara yardım

taner çiçek

• 823
  • Meslek: makina imalati
  • Yer: gaziantep
band zınpara yardım
« : 17 Ekim 2013, 00:42:06 »
Band zınpara makinamı formbaki hocalarımızın ve arkadaşların sayesinde yaptım.bir iki eksik kaldı bitince resimlerini yayınlarım. Yanlız bi sorun var kesgin bıçağın keskin ağız zınparanın dõnüş yõnüne gelince zınparanın ek yerinden parçaladı.kalın kumlu zınparayı ve ince kumlu zınparayı hangi yõnde kullanmam gerek ve bide  kalın kumda kaç bevir ince kumda kaç bevir kullanmam gerek. Benim makina 1000 -2000-3000 rpm. Arkadaşlardan ve hocalarımızdan yardım bekliyorum. Teşekkürler.

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
Ynt: band zınpara yardım
« Yanıtla #1 : 19 Ekim 2013, 00:22:07 »
Taner bey ben genelde scandi agız açarken motoru 750 devirde kulanıyorum ama benim tahrik tekeri 160mm çapında buda değişkenlik gösterir bu güne kadar 1500 devirdede kullandım ama ek yerinden parçalanma görmedim sanki biraz fazla bastıryorsunuz gibi veya zımparalarınızın markasını değiştirin derim ben deerfos ore malı kulanıyorum şu an gayet memnunum seramiklerdede vitex sıkıntı yok
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

taner çiçek

• 823
« Yanıtla #2 : 19 Ekim 2013, 00:38:48 »
Teşekkürler. Band zınparayı sizin tavsiye ettiğiniz deniz zınparadan aldım. Zınparalar iyi .bu çarpma ince kümlu galiba400kum ve band zınpara tekerin üst kısmında zınparanın altı boştayken oldu. Acaba zınparanın altı boş olduğu için aşşağıya baskı olunca ağızdan kapma yaptı.

mehmet dülcek

• 3207
  • Yer: tuzla/istanbul
« Yanıtla #3 : 19 Ekim 2013, 10:53:22 »
deniz zınparanın seramik leri fena degil ama diger ince kumlar 800 220 cs bunlar cıttı anlamda sıkıntılı ozgur abiden aldıgım ınce kumlar makinada sıkıntısız calısırken denizin zınparaları vurma yapıyo

taner çiçek

• 823
« Yanıtla #4 : 19 Ekim 2013, 18:40:31 »
Herhalde zınparadada sorun var arkadaşım.bi başka markayı denek lazım.makinada bi sorun olduğunu zannetmiyorum zira yutupta izlediğim makinalardan daha güçlü ve hassas yaptım yakında resimlerini yayınlarım.teşekkürler.