kaydırma tablası çok solda kalmış sanki saptırma tekerinden sola çekersenizde tekerden taşıcak gibi birde çok gürültülü çalışıyor gibi
Emeğine sağlık inşallah kazasız günlerde kullanırsın makineni ,Tebrikler.
Eline sağlık ustam biraz teker hizalamasıyla boya kalmış , kolay gelsin
Ustam makinan çok ucuza ve çok güzel çalışan bir makine olmuş. İnşallah İyi günlerde güzel bıçaklar yapman dileğimiz ile. Bende böyle bir makina yapmak istiyorum ve ön hazırlıklar ve bilgi toplama aşamasındayım. Sanırım bir veya iki parça için lazer kesim yapılmış diğerleri elde kaynak şeklinde yapılıyor. Birde kasnak ve tekerler tornacıda mı yapıldı yoksa hazır mı aldınız. "Ö N C E E M N İ Y E T" Demeden geçemeyeceğim. Fotoğrafların çekildiği atolye her kimin ise Spiral taşlama makinesinin koruyucu muhafazası çıkarılmış olduğunu gördüm. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki Bu bıçaklar hiç ummadığımız bir anda patlama riski taşıyor. En son birkaç ay önce youtube da bir video seyrettim. Spiral taşlama makinasını satın aldığım günden o güne kadar hiç takmadığım muhafazayı o gün taktım. Hiç de çıkarmayacağım. HEPİNİZE TAVSİYE EDERİM. USTA OLMAK GÖRÜNMEZ KAZAYI ÖNLEYEMİYOR.
Başlığa bakınca bant zımparam bitti nerden alabilirim anlamıştım dikkat etmedim. Elinize sağlık çok ucuza iş görür bir makine yapmışsınız helal olsun .elinize sağlık