Sorması ayıp, bunları ne yaparken kullanacaksınız? Ya da gerçekten birebir bu nesnelerin bunların gerekli olduğu kesin mi?
Bu kadar geniş bir alışveriş listeniz olduğuna göre bu yeni bir başlangıç galiba, hayırlı olsun.

Linktekilerden üç tanesi - yani çift saplı olanlar - ışkıya ait. Piyasada hazır ışkı görmedim. Bir demirciye yaptırmak gerek. Bu alet, yerini rende ve planya aldığından artık kullanılmıyor. Işka forumda daha önce zaten sorulmuştu zaten; bir bakın.
İkinci linkteki kumaş paketindeki keski setleri zaten piyasada bulunuyor. Bauhaus'a bakın derim.
Kıvrık bıçakları yaptırmak gerek. Muhtemelen bulamazsınız.
Kalemtıraşa benzeyen nesneler için yorum yapamıyorum.
Burguya benzeyenler konik el raybası gibi görünüyor. Bunların metal için olanlarını teknik hırdavatçılardan bulabilirsiniz. Teknik hırdavatçı derken torna ve CNC'ler için, kalıpçılar için malzeme satan dükkanları kastediyorum.
Kaliteli çelik ifadesini kullandığınız için söylüyorum. Gerçekten ciddi ürünler çıkaran ustalar güne keskilerini bileyerek başlarlar. Çünkü en iyi keski bile periyodik olarak bilenmedikçe en iyi sonucu vermez.
Amacınız buradaki ustalar bunların yapılmasını istemek ise bu konuyu "İstekler / İhtiyaçlar" altına taşıyalım derim.