İlk bıçak için güzel olmuş,kabza işçiliğiniz çok güzel olmuş.Haddim olmayarak bir kaç öneride bulunmak isterim, İlk olarak basit bir ağız açma düzeneğini hazırlar iseniz her iki yüzde eşit çıkacaktır. Düzgün bıçak ağzı açmak için düzenek adlı bölümde resimli olarak bilgiler mevcut bende bu linkten faydalanarak kendime bir düzenek yaptım. İşiniz yüde elli rahatlar bant zımpara kadar olmasada kontrollü bir şekilde çalışmanızı sağlar.
2. olarak namlu bitimi her iki yüzeyde eşit değil bunuda hurdacıdan ve yahut bir demirci atelyesinden alacağınız L köşebentlleri 10-15 cm 2 adet bir birine ağız ağıza gelecek şekilde işkence veya ayarlı pense ile sabitleyin her iki ucuna metrik 5-6 civata girecek şekilde maktap ile delik delin 1-1.5 cm lik civatayı bu deliklerden geçirip diplerinde kaynatın (elektrik-oksijen) arasına bıçağı koyup her iki yüzeyden ağız istinatlarını eşit şekilde açabilirsiniz ;Püf noktası kullanacağınız profilin kalınlığından 0.5-1mm eksik kalacak kadar civataların arasını pul ile besleyin böylece profilinizi sıkıştırdığınızda civataların olduğu kısım eğilmez her iki yüzeyede eşit olarak işleme şansınız olur.
Lütfen yazdıklarım için kusura bakmayınız ilk bıçağınız bu şewkilde olduise ilerde çok güzel bıçaklar göreceğimize inanıyorum.