Elinize sağlık güzel görünüyor özellikle paslanmaz içinde pirinç pimler
Teşekkür ederim Vedat
gayet net. temiz iişçilik. elinize saglık
Teşekkürler Durukan
Kıyılmaz buna...
Teşekkür ederim Hüseyin
İbrahim ustam ellerine emeklerine sağlık süper olmuş paslanmaz içine sarı pim güzel olmuş

Teşekkürler Yunus Emre,paslanmaz içine sarı pim bence de güzel gözüküyor.
İbrahim bey ellerine sağlık
çok güzel çok mükemmel
Eyvallah Rasim usta teşekkürler.
İbrahim usta ; bu zamana kadarki çalışmalarınızdan artık ne denli bir usta olduğunuzu gördük ve biliyoruz, hatta bana göre bir çalışmanızı gördüğümde ; bu İbrahim ustanın çalışmasıdır diyebileceğim tarzda diğer çalışmalardan sıyrılan bir tarzınız ve işçiliğiniz var...
ama bir şey daha dikkatimi çekiyor ; o da bir çalışma ile uğraşırken aynı dönem içinde bir başka çalışmayı da aynı kusursuzlukta ortaya çıkarabiliyorsunuz.bazı ustalarımız ve sizin için bu belki basit bir durum ama bir işle uğraşırken bir başka işi de aynı titizlikle çıkarmak bana uzak bir durum...
tebrikler.... 
Beğenmene sevindim Murat usta elimden geldiği kadar iyi şeyler yapmaya çalışıyorum o kadar.
üstadım hakikaten şahane bir eser daha yüreğinize sağlık.

Teşekkürler
Güzel bir çalışma elinize sağlık..
Teşekkür ederim Gökhan
İbrahim Usta, senin işini artık nerede görsem tanırım, kesinlikle ne yaparsan yap kendine has bir iz bırakıyorsun. Nedir desen, şudur diyemem ama her iş bir şekilde kendine özgü, çizgiler net, temiz... Ellerin kolların dert görmesin.
Teşekkür ederim Sefa ustam
Ellerine sağlik İbrahim Ustam artik sanada ziyaret şart oldu ama bizi çayla kandiramazsin aci kahve gerekir!
Teşekkür ederim Kaya ,sen gel de acı kahvede olur yemek de merak etme

elinize sağlık İbrahim uatam çok güzel bir EDC olmuş Sefa ustama katılıyorum bencede kendinize has bir stiliniz var efendim 
Teşekkürler Sinan
Abanoz bıçağa farklı hava katıyor çok güzel olmuş ellerinize sağlık
Teşekkür ederim
Eline sağlık usta. Ben bu bıçağı böyle uzaktan anlamadım, elimle orantısını falan çözemedim. Bıçak halen sendeyse cumartesi günü gelip görmek en güzeli. 
Teşekkür ederim Eylem,bekliyorum inşallah görüştüğümüzde daha yakından incelersin